Agnieszka88
Zaciekawiona BB
Hehe to super w jakim tygodniu dowiedziałaś się o ciąży ja w 5 wiec szybkoCzuję się dobrze, czasem coś zacignie w podbrzszu lub okolicach jajnika ale poza tym to okdziś 9+2. Lat mam 22
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hehe to super w jakim tygodniu dowiedziałaś się o ciąży ja w 5 wiec szybkoCzuję się dobrze, czasem coś zacignie w podbrzszu lub okolicach jajnika ale poza tym to okdziś 9+2. Lat mam 22
![]()
Jak sobie organizujesz czas ? Pracujesz ? Jakaś aktywność fizyczna ?Ja również, a już 33 lata mam.
Ja też. 10 tydzień obecnie.Cześć dziewczyny czy któraś z Was oczekuje 1 dziecka ?
Ja tak mam 30 lat moja pierwsza ciąża wszystko jest dla mnie nowe jest szczęście a zarazem strach![]()
Ciągle pracuję, chociaż za około miesiąc już planuję iść na zwolnienie. Póki co jakoś mocno ciąży nie odczuwam, że dwa tygodnie temu było najgorzej, teraz już trochę lepiej, więc właściwie robię wszystko. Wczoraj wysprzątałam mieszkanie, ugotowałam obiad, dziś upiekę ciastoJak sobie organizujesz czas ? Pracujesz ? Jakaś aktywność fizyczna ?
U mnie też już widaćA ja mam pytanieJestem dość szczupłą i nie za wysoką kobietą (164) i pod koniec 8 tygodnia (po jedzeniu głównie) jest u mnie widoczny brzuszek. Skóra napięta i delikatne wybrzuszenie. Czy u Was też tak szybko widać ciążę? Czytałam że dopiero w 12-14 tygodniu zmienia się organizm
![]()
Powodzenia, trzymam kciuki za Ciebie i maleństwoJa też spodziewam się pierwszego dzieckamimo że to 3 ciąża... Mam 32 lata ... I zaczęłam 11 tydzień... Mam ogromną nadzieję że w końcu uda się i będzie szczęśliwe zakończenie na początku czerwca
życzę wszystkim wam tego moje drogie laseczki
![]()
Ja [emoji4] Za parę dni skończę 29 lat, powoli kończy się 12 tc.czy któraś z przyszłych mam oczekuje 1 dziecka ?