Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja poproszęKogo jeszcze nie ma na wątku prywatnym a chce dołączyć? Piszcie priv
Też poproszę, co lekarz to inna wersja ale u mnie wszystko rozbija się między samą końcówką maja, a pierwszym tygodniem czerwca, więc wiekiem ciąży i etapem łatwiej mi wpasować się jednak w czerwcówkiKogo jeszcze nie ma na wątku prywatnym a chce dołączyć? Piszcie priv
Ja poproszęKogo jeszcze nie ma na wątku prywatnym a chce dołączyć? Piszcie priv
u mnie tez pewnie podobnie będzie i celuje ze koniec maja początek czerwcaTeż poproszę, co lekarz to inna wersja ale u mnie wszystko rozbija się między samą końcówką maja, a pierwszym tygodniem czerwca, więc wiekiem ciąży i etapem łatwiej mi wpasować się jednak w czerwcówki![]()
Oj marzy się, marzy
Też poproszę, co lekarz to inna wersja ale u mnie wszystko rozbija się między samą końcówką maja, a pierwszym tygodniem czerwca, więc wiekiem ciąży i etapem łatwiej mi wpasować się jednak w czerwcówki![]()
I ja poproszę o dołączenieKogo jeszcze nie ma na wątku prywatnym a chce dołączyć? Piszcie priv

Ja rodzilam 2x na Żelaznej, z racji nadciśnienia w ciąży nie mogłam rodzić w Domu Narodzin. Ciągle mi chodzi po glowie ten Dom Narodzin, moze w tej ciąży nie będę miała nadciśnienia :-)W jakim szpitalu zamierzasz rodzic ? Ja myśle o inflanckiej i żelaznej może masz jakieś info odnoście tych placówek ?