Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zaczynam 16 Tc. Ciągle ślinotok i bolesność piersi. Nie denerwuj się, już kończysz 1 trymestr. Trzymam kciuki za Ciebie i maleństwoMam nadzieję. Mam dwa poronienia na koncie . Biotechnologia duphaston 3 x1 . Za tydzień w piątek wizyta.
Na pewno jest okDziewczyny powiedzcie mi kiedy Was mdłości odpuścily? Ja jestem w 12 tyg . Został ból piersi slinotok i czasem mdli. Nie wiem czy to normalne? W obydwu ciazach poprzednich miałam długo wymioty . W1 do 7 a w 2 do 4 . Na mięso nie mogłam patrzeć. A teraz jem. Jeszcze nie wszystko z mięsa. Muszę mieć chęć. Myślicie że jest ok ?
Mam nadzieję że będzie wspaniała dla Ciebie. Jeżeli się często martwisz może pomyśl o domowym fetal doppler. Zawsze będziesz mogła posłuchać serduszka maleństwa, może cię to uspokoiJak miło czytaćmam nadzieję, że jest ok. Po prostu ciężko mi się przyzwyczaić , że ta ciąża może być inna po prostu.
Fajny pomysł.Mam nadzieję że będzie wspaniała dla Ciebie. Jeżeli się często martwisz może pomyśl o domowym fetal doppler. Zawsze będziesz mogła posłuchać serduszka maleństwa, może cię to uspokoi
Tak to niestety bywaFajny pomysł.generalnie nie należę do osób zbyt martwiących się. Tylko przyzwyczailam się do innego przebiegu ciąży.
a na marginesie zbyt szybko cieszył am się- wymioty wróciły po 2 dniach ciszy. Odpoczywam teraz. Najmniejszy śpi- całe szczęście. Jeszcze tylko starszy bryka
A mięta parzy się w moim ulubionym kubeczku.