Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
HejCześć, mam 22 lata. Dołączam do przyszłych mamusiek [emoji16][emoji16]. Termin na 8 czerwca 2020 pierwsza ciąża [emoji7]. Od 2 tyg mam przeraźliwy kaszel byłam u lekarza zalecił leczenie domowymi sposobami. Wypróbowłam syrop z cebuli, inhalacje, syrop z cytryny i imbiru, syrop *spam* codziennie robię jakieś wyciskanie owoce leżę w łóżku nigdzie zbyt nie wychodzę już nie mam pomysłów.
Cześć, mam 22 lata. Dołączam do przyszłych mamusiek [emoji16][emoji16]. Termin na 8 czerwca 2020 pierwsza ciąża [emoji7]. Od 2 tyg mam przeraźliwy kaszel byłam u lekarza zalecił leczenie domowymi sposobami. Wypróbowłam syrop z cebuli, inhalacje, syrop z cytryny i imbiru, syrop *spam* codziennie robię jakieś wyciskanie owoce leżę w łóżku nigdzie zbyt nie wychodzę już nie mam pomysłów.
Właśnie słyszałam, że dużo ciężarnych zmaga się z kaszlem. A coś Ci zalecił lekarz?Lucy , ja kaszle już prawie od 4 tygodni. Mój lekarz stwierdził, ze to od refluksu w ciąży
Właśnie słyszałam, że dużo ciężarnych zmaga się z kaszlem. A coś Ci zalecił lekarz?
Oo matko. Ja myślałam że ja mam mocny kaszel bo budzę wszystkich kaszlem. Ale jeszcze ani razu nie wymiotowałam. Jak mi nie przejdzie to się przejdę jeszcze raz do lekarzaControlloc 30 minut przed pierwszym posiłkiem, u mnie to jest taki kaszel ze rano kończy się wymiotami ;/