Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
HejCzęść. Chciałabym się przywitać z moim ludzikiem niespodzianka. Termin porodu mam na 27 czerwca
Bo to pewnie dziewczynka i od maleństwa jest damąHejto tak jak ja
właśnie wracam z usg, miałam nadzieję że będzie widać płeć, ale znów leży noga na nogę heh
Ja byłam w 14 tc ciąży na 3d/4d i niby mówił, że wygląda na chłopca, ale mając dwie córki wolę się nie nastawiać na chłopca.... W poniedziałek idę do swojego gina… zobaczymy..Hejto tak jak ja
właśnie wracam z usg, miałam nadzieję że będzie widać płeć, ale znów leży noga na nogę heh
Czyli będzie dziewczynka ? Czym to grozi dla dziecka ? Co wam mówił lekarz na ten temat ?Cześć dziewczyny, jestem w 16 tygodniu mam termin na 14 czerwca, jest to moja pierwsza ciąża i już z przejściami. Na usg wysoka przezierność karkowa skierowanie na biopsjie wyniki odebrałam przed świętami niestety potwierdzony zespół Turnera. Mam nadzieję że niunia dotrwa do czerwca będzie wszystko dobrze. Pozdrawiam