Madzik1000
Fanka BB :)
To jeszcze masz dużo czasu na pierwsze ruchy. Ja mimo iż druga ciąża poczułam dopiero koło końcówki 17 tygodnia, teraz zaczynam 19 i już ruchy są znacznie mocniejsze, czasem to istna impreza w moim brzuchu![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To jeszcze masz dużo czasu na pierwsze ruchy. Ja mimo iż druga ciąża poczułam dopiero koło końcówki 17 tygodnia, teraz zaczynam 19 i już ruchy są znacznie mocniejsze, czasem to istna impreza w moim brzuchu![]()
Witam serdecznie [emoji5]
Jestem szczęśliwą, przyszłą mamusią mojego pierwszego dzidziusia (synek). Jestem w 18 tc
Planowany termin: 10.06.2020
Ściskam wszystkich ciepło [emoji177]
Dokładnie tak jak jaWitam serdecznie ☺
Jestem szczęśliwą, przyszłą mamusią mojego pierwszego dzidziusia (synek). Jestem w 18 tc
Planowany termin: 10.06.2020
Ściskam wszystkich ciepło![]()
Jestem tutaj nowa. Mam na imię Ewa. Proszę o przyjęcie mnie do wątku prywatnego 
Hej! Ja też mam termin na 18.06 i jestem po amniopunkcji (przezierność 3,3). W wielkim stresie oczekuje na wynik, każdy dzień dłuży się niemiłosiernie. Mam nadzieję,że obie wkrótce dostaniemy pozytywne informacje.Cześć, witam się z WamiWeronika, lat... Zaczął się 39 rok
termin mam na 18.06, jesteśmy po amniopunkcji i czekamy na wyniki brrrr, Przeziernosc 2,9
bardzo się tego wszystkiego boję... Jestem po 2 poronieniach w 8 tyg, rok po roku, przy drugim wyszła trisomia 15, mam nadzieję, że wytrwamy do końca w zdrowiu. Pozdrawiam wszystkich
Bedzie dobrzeHej! Ja też mam termin na 18.06 i jestem po amniopunkcji (przezierność 3,3). W wielkim stresie oczekuje na wynik, każdy dzień dłuży się niemiłosiernie. Mam nadzieję,że obie wkrótce dostaniemy pozytywne informacje.
HejJestem tutaj nowa. Mam na imię Ewa. Proszę o przyjęcie mnie do wątku prywatnego
![]()
Hej! Ja też mam termin na 18.06 i jestem po amniopunkcji (przezierność 3,3). W wielkim stresie oczekuje na wynik, każdy dzień dłuży się niemiłosiernie. Mam nadzieję,że obie wkrótce dostaniemy pozytywne informacje.
My mieliśmy 30.12 w Multimedzie.... ....Hej! Ja też mam termin na 18.06 i jestem po amniopunkcji (przezierność 3,3). W wielkim stresie oczekuje na wynik, każdy dzień dłuży się niemiłosiernie. Mam nadzieję,że obie wkrótce dostaniemy pozytywne informacje.