Madzik1000
Fanka BB :)
To jeszcze masz dużo czasu na pierwsze ruchy. Ja mimo iż druga ciąża poczułam dopiero koło końcówki 17 tygodnia, teraz zaczynam 19 i już ruchy są znacznie mocniejsze, czasem to istna impreza w moim brzuchu![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To jeszcze masz dużo czasu na pierwsze ruchy. Ja mimo iż druga ciąża poczułam dopiero koło końcówki 17 tygodnia, teraz zaczynam 19 i już ruchy są znacznie mocniejsze, czasem to istna impreza w moim brzuchu![]()
Witam serdecznie [emoji5]
Jestem szczęśliwą, przyszłą mamusią mojego pierwszego dzidziusia (synek). Jestem w 18 tc
Planowany termin: 10.06.2020
Ściskam wszystkich ciepło [emoji177]
Dokładnie tak jak jaWitam serdecznie ☺
Jestem szczęśliwą, przyszłą mamusią mojego pierwszego dzidziusia (synek). Jestem w 18 tc
Planowany termin: 10.06.2020
Ściskam wszystkich ciepło![]()
Jestem tutaj nowa. Mam na imię Ewa. Proszę o przyjęcie mnie do wątku prywatnego 
Hej! Ja też mam termin na 18.06 i jestem po amniopunkcji (przezierność 3,3). W wielkim stresie oczekuje na wynik, każdy dzień dłuży się niemiłosiernie. Mam nadzieję,że obie wkrótce dostaniemy pozytywne informacje.Cześć, witam się z WamiWeronika, lat... Zaczął się 39 rok
termin mam na 18.06, jesteśmy po amniopunkcji i czekamy na wyniki brrrr, Przeziernosc 2,9
bardzo się tego wszystkiego boję... Jestem po 2 poronieniach w 8 tyg, rok po roku, przy drugim wyszła trisomia 15, mam nadzieję, że wytrwamy do końca w zdrowiu. Pozdrawiam wszystkich
Bedzie dobrzeHej! Ja też mam termin na 18.06 i jestem po amniopunkcji (przezierność 3,3). W wielkim stresie oczekuje na wynik, każdy dzień dłuży się niemiłosiernie. Mam nadzieję,że obie wkrótce dostaniemy pozytywne informacje.
HejJestem tutaj nowa. Mam na imię Ewa. Proszę o przyjęcie mnie do wątku prywatnego
![]()
Hej! Ja też mam termin na 18.06 i jestem po amniopunkcji (przezierność 3,3). W wielkim stresie oczekuje na wynik, każdy dzień dłuży się niemiłosiernie. Mam nadzieję,że obie wkrótce dostaniemy pozytywne informacje.
My mieliśmy 30.12 w Multimedzie.... ....Hej! Ja też mam termin na 18.06 i jestem po amniopunkcji (przezierność 3,3). W wielkim stresie oczekuje na wynik, każdy dzień dłuży się niemiłosiernie. Mam nadzieję,że obie wkrótce dostaniemy pozytywne informacje.