Madzik1000
Fanka BB :)
Ja ciągle myślałam że to moje wnętrznościDziewczyny, czy czujecie już jakieś ruchy swoich fasolek? Jeśli tak, to jakie były to wrażenia i kiedy pierwszy raz coś odczułyście?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja ciągle myślałam że to moje wnętrznościDziewczyny, czy czujecie już jakieś ruchy swoich fasolek? Jeśli tak, to jakie były to wrażenia i kiedy pierwszy raz coś odczułyście?
To tak jak ja 02.06Cześć,
Jestem Maria i jestem tu nowa. To moja pierwsza ciąża, termin na 02.06.2020.
Hej, Bielsko-Biała. Czuję się ok, dziękuję.
AmyDokładnie tak jak ja
18 Tc, termin 10.06.2020 i synus![]()
Szczęśliwe MyDokładnie tak jak ja
18 Tc, termin 10.06.2020 i synus![]()
To moze i ja czuję, a ciagle podejrzewam, ze to jeitaJa ciągle myślałam że to moje wnętrznościnajbardziej czuje kiedy leżę
Ja pierwsze ruchy poczułam w okolicach 17 tygodnia i od tamtej pory są dni kiedy mała mocno się wierci a są też takie że ruchy są ledwo wyczuwalne albo wręcz żadne i tak na zmianęDziewczyny, czy czujecie już jakieś ruchy swoich fasolek? Jeśli tak, to jakie były to wrażenia i kiedy pierwszy raz coś odczułyście?
Takie delikatne musniecia troszkę nad spojeniem łonowymJa jestem 17+3 tc i tez mi sie czasami wydaje, ze czuje ruchy dziecka, ale nie jestem pewna czy to onojak wy to czujecie?