Bardzo prosze o dodanie do watku prywatnegoSą tu jeszcze jakieś dziewczyny które nie mają dostępu do wątku prywatnego?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bardzo prosze o dodanie do watku prywatnegoSą tu jeszcze jakieś dziewczyny które nie mają dostępu do wątku prywatnego?
Hej ja tez 10.06 oczekuje OliwiiWitam serdecznie ☺
Jestem szczęśliwą, przyszłą mamusią mojego pierwszego dzidziusia (synek). Jestem w 18 tc
Planowany termin: 10.06.2020
Ściskam wszystkich ciepło![]()
Gratuluję i dużo zdrówka dla WasHej ja tez 10.06 oczekuje Oliwii ❤❤
CHchyba ja teżBardzo prosze o dodanie do watku prywatnego![]()
Nie nie trzebaHey
Trzeba być przyjętym do jakiegoś wątku prywatnego żeby się tu wypowiadać?
Mam termin na 2.06 i przyszłam poszukać jak wam idą przygotowania :-)
Przytyłam dwa razy więcej i spostrzegłam,że brzuszek widać, gdy zaloze ołówkowa sukienkę, więc chyba nie ma czym się martwić, przynajmniej w tych rejonach. Jak widać każda ciąża przebiega inaczej i jest to bardzo indywidualna kwestiaMój brzuch w ciągu ostatnich dwóch tygodni sporo się powiększył, ciąża już jest widoczna nawet pod luźnymi ubraniami. Dzisiaj 19+5 i waga 1,5 kg na plusie![]()
U każdej z nas wygląda to inaczej, uspokoiło mnie toJa jestem w 19 t. C. I brzuszek też malutki, widać go tylko wtedy jak mam na sobie coś dopasowanego, a wyglądam poprostu jakbym więcej zjadła, przytyłam do tej pory 3 kg i chyba poszło mi to w nogi![]()
Niech te wyniki w końcu przyjdą, bo spędza mi to sen z powiek.Hej, my też 17,1 i też czekamy na amnio... Brzuch już widoczny i nic nie przytyłam
Waga na minusie spowodowana mdłościami, czy tak po prostu? Jestem aż zaskoczona jak różnie u każdej z nas to przebiegaU mnie jeszcze nic nie widac i ktos kto nie wie, to nie pozna, ze ciaza. [emoji85] waga na minusie. Myslałam, ze w trzeciej ciazy szybciej będzie widoczny brzuch.