Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Biorę symvital mama, ma wszystko co zalecane. Mozna sobie poczytać u Pana Tabletki i samemu wybrać Link do: Witaminy w ciąży - jak wybrać najlepsze? Ranking 25 popularnych suplementów diety. - Pan TabletkaCzy bierzecie jakieś witaminy? Jeżeli tak to jakie polecacie?
Czy bierzecie jakieś witaminy? Jeżeli tak to jakie polecacie?
Ja biorę Pregna Plus. Ma większą zawartość jodu oraz witaminy D3 niż inne preparaty, a przy niedoczynność tarczycy w moim przypadku to istotneCzy bierzecie jakieś witaminy? Jeżeli tak to jakie polecacie?
Chciałam się dziś przywitać ale dzień nie zaczął się dla mnie dobrze . Wcześniej plamienia teraz krwawienie. Beta mała bo 55 więc podejrzewam też, ze moze nie być szczęśliwego finału. Doświadczenia swoje tez juz mam bo przeszłam już kilka ciąż a mam dwoje dzieci , ciąża blizniaczą , z której mam córeczkę. Być może jest tak samo jak właśnie w tamtej ciąży? W poniedzialek bhcg. Czekam na rozwój sytuacji bo chwilowo się wszystko wyciszyło... trzymajcie kciuki bym została z Wami do czerwca .
Trzymam kciukiChciałam się dziś przywitać ale dzień nie zaczął się dla mnie dobrze . Wcześniej plamienia teraz krwawienie. Beta mała bo 55 więc podejrzewam też, ze moze nie być szczęśliwego finału. Doświadczenia swoje tez juz mam bo przeszłam już kilka ciąż a mam dwoje dzieci , ciąża blizniaczą , z której mam córeczkę. Być może jest tak samo jak właśnie w tamtej ciąży? W poniedzialek bhcg. Czekam na rozwój sytuacji bo chwilowo się wszystko wyciszyło... trzymajcie kciuki bym została z Wami do czerwca .