To dobrzeJa diabetologa też miałam tylko telefonicznie.
U endokrynologa byłam akurat kilka dni przed rozpętaniem całej tej afery, następną wizytę mam umówioną, ale na razie nie wiem jak będzie.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To dobrzeJa diabetologa też miałam tylko telefonicznie.
U endokrynologa byłam akurat kilka dni przed rozpętaniem całej tej afery, następną wizytę mam umówioną, ale na razie nie wiem jak będzie.
Ja to chyba wszystko... cukrzyca niestety tez, ale na szczęście lekkaTo dobrze, może za kilka tygodni troszkę się unormuje. Czyli Ty też cukrzyca? Dieta ?
Hej dziewczynkiczy miałyście już pierwszy rzut siary?
Masakra.... brodawki i sutki tak mnie swędzą, że nie mogę się skupić na niczym innym. Z drugiej strony położna powiedziała mi, zeby nie podrażniać specjalnie sutków i brodawek, żeby wcześniej nie zaczęła się laktacja... Póki co smaruję maścią Maltan, ciut pomaga. . W ogóle to piersi zrobiły mi się jak balony, nie mieszczę się w żaden stanik, i w ogóle w każdym mi jakoś niewygodnie, te do karmienia z kolei, no niby wygodne, ale jakoś mam wrażenie, że nie trzymają mi biustu i czuję, że cycki latają gdzie chcą....:/ Jak tam u Was? też macie cyckowy problem?
![]()