Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja najpierw przytylam 6kg potem wyszła cukrzyca i schudłam 2kg, teraz mam 4.5 na plusie, z czego to 0.5 przytylam w ostatnich dwóch tygodniach
U mnie 6 kg na plusie w przedziale 54-60kg. Trochę zabawnie to wygląda w karcie ciąży, bo moja waga niby na zmianę rośnie i maleje. Ale u nas położne ważą w ubraniu i butach, więc waga różni się w zależności od ubioru. Co innego zimowe buty, dżinsy i swetry, co innego tunika, leginsy i półbutyHej dziewczynki ,takie pytanie mi się nasunęło , ile przytyłyście do tej pory od samego początku ciąży ? U mnie sytuacja dziwna bo przed ciążą ważyłam 60 kg. później schudłam do 56kg. i od 12 tc. aż po dziś dzień ważę obecnie 65,7kg. W poprzedniej ciąży to przesadziłam bo przytyłam ponad 20 kg.może to przez to że miałam cukrzycę insulinową. A teraz na początku powiedziałam że takową miałam w poprzedniej i od razu byłam pod opieką ..
U mnie 6 kg na plusie w przedziale 54-60kg. Trochę zabawnie to wygląda w karcie ciąży, bo moja waga niby na zmianę rośnie i maleje. Ale u nas położne ważą w ubraniu i butach, więc waga różni się w zależności od ubioru. Co innego zimowe buty, dżinsy i swetry, co innego tunika, leginsy i półbutywięc obrazuje to bardziej stan pogody niż zmianę figury
![]()
Doris haha z tym humorem mam podobnieU mnie też ważą w ubraniu i butach ,więc waga znacznie różni się od tej porannej
Z tego co się przyjrzałam to rosnę średnio 300 g na tydzień , w tym tygodniu walnęło mi 500g JA SIĘ PYTAM SKĄDgdzieś wyczytałam że właśnie pod koniec ciąży waga zaczyna ruszać z kopyta ,że maluszek już nie rośnie a mocno przybiera na tłuszczyku . Mam nadzieję że to właśnie to haha .
Jak się dziś czujecie ? Ja wczoraj miałam chwilę załamki ,jakiś humor przeplatany się mnie uczepił . Raz się śmiałam ,za chwilę płakałam . MASAKRA