Niczego się nie bójTeż się cieszę, że to już za chwilkę, ale starych już czuje ogromny szczególni, że to pierwszy mój poród![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Niczego się nie bójTeż się cieszę, że to już za chwilkę, ale starych już czuje ogromny szczególni, że to pierwszy mój poród![]()
Też pije 2 dziennie z mlekiem plus magnez na skurcze łydek 1 szt magnez forte.Tak mi mówW zasadzie w dwóch poprzednich ciążach piłam kawę normalnie, czyli codziennie jedną lub dwie filiżanki. Pojawiały się skurcze w łydkach i stopach, ale nie był to dla mnie jakiś duży dyskomfort. Teraz staram się nie przesadzać z kawą, bo martwię się że przed ciążą miałam epizody arytmii, tzn. jakby dodatkowe uderzenia serca. Nie mam wady serca i nikt tak naprawdę nie wiedział z czego może to wynikać. Układ krążenia bez zarzutu. Jedną z teorii był nadmierny stres, inną niski poziom magnezu. W ciąży jak na razie czuję się dobrze, ale dmucham na zimne
![]()
Sariska z tym spaniem teraz to ciężko w późniejszym czasie różnie może być. Mój pierwszy syn jak się urodził to budził się o 1 w nocy jadł i zaraz usypiał a następnie pobudka o 6 rano i dalej spał był bardzo grzeczniutki że przy nim wszystko mogłam zrobić aż w rodzinie się nie mogli go nachwalić dopiero w okresie od 1,5 do 2 lat zaczol trochę nadrabiać teraz będzie kończył 9 lat i czasem łobuzuje i zawsze ma coś do powiedzeniaSariska post: 19491962 pisze:Dzień dobry.
Ja już chyba przestałam sypać w nocy. Zanim zasnę jest 1:00-2:00 nad ranem budzę się 4:00-5:00. To nie do wiary, bo ja raczej śpioch jestem
. Ale już instynkt zaczął działać, tylko sobie myślę, cholera na 7 tyg przed
. Przecież się nie sypia jak dzidziolek pojawia na świecie. U nas teraz będzie intensywnie, bo muszę skończyć pokój dla młodego
. Miłego dzionka
Dzień dobry.
Ja już chyba przestałam sypać w nocy. Zanim zasnę jest 1:00-2:00 nad ranem budzę się 4:00-5:00. To nie do wiary, bo ja raczej śpioch jestem
. Ale już instynkt zaczął działać, tylko sobie myślę, cholera na 7 tyg przed
. Przecież się nie sypia jak dzidziolek pojawia na świecie. U nas teraz będzie intensywnie, bo muszę skończyć pokój dla młodego
. Miłego dzionka
Jakbym o sobie czytałaJa też już nie sypiam...wieczorem oglądamy z mężem film...tzn. ja napisy początkowe i końcowe. Poźniej idę się kąpać, śpię godzinę...dwie. I mniej więcej od 1:30 zaczyna się łóżkowy twister
, kręcę się sapię, przewracam na wszystkie strony, dokładam i odkładam poduszki, latam do toalety itd.
...no i tak 4 przysypiam może na jakies 2 h. O 6 standardowo już popijam kawkę ....
![]()
Mi też twardnieje coraz częściej brzuch aż takie nie miłe uczucie. Zmieniam pozycje i spokoj.Jakbym o sobie czytałaTylko, że ja już nawet kładę się późno spać, około 23, bo wcześnie i tak nie ma sensu. Nie zasnę. Potem dwie godziny spania i te same przeboje co u Ciebie. Do tego ostatniej nocy mocno twardniał mi brzuch. Na jakiś czas ustało i na nowo. Już się martwiłam. Polecacie może jakieś ciekawe filmy, książki...? Wszak coś trzeba robić w bezsenne wieczory i noce
![]()