No ładnie się Pani trzyma oni to są zabawniAle dziś jakoś tak dziwnie się czuje ,mam bóle podbrzuszu takie silniejsze no z zwykle . Ale to jeszcze nie to ... mam nadzieję![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No ładnie się Pani trzyma oni to są zabawniAle dziś jakoś tak dziwnie się czuje ,mam bóle podbrzuszu takie silniejsze no z zwykle . Ale to jeszcze nie to ... mam nadzieję![]()
Oj to bidulko ciężko z nią masz .... jesteś po cc także chyba wiesz jaki to ból. Ale pamiętaj teściowej są najmadrzejszeJesuuuu dziewczyny umarłam ... Od początków miałam dziwne relacje z teściową . Najpierw mnie nie lubiła robiła po złości ,a jak widziała że to nic nie daje i nie robi na mnie żadnego wrażenia zwróciła się ku synowi ... Zaczęła go zniechęcać do mnie itp. itd. A wszystko dlatego,że jestem po rozwodzie i w jej mniemaniu syn nie tą księżniczkę sobie wybrał . Dobra minęło już sporo lat z mężem jesteśmy już ze sobą 4 lata .
Ale tu nie o tym . Słuchajcie od jakiegoś czasu miała wielkie ALE że do niej nie dzwonię i że nie mamy relacji . Więc na prośbę męża zadzwoniłam do niej ostatnio z informacją o stanie zdrowia maluszka i o tym że niedługo idę na oddział ,mówię że bardzo chcę urodzić SN i tu słuchajcie ...
"Dziecko czy ty wiesz na co ty się piszesz ??? Boże drogi czy ty wiesz jaki to jest ból ?? OSZALAŁAŚ ??"
U M A R Ł A M
Albo chodzi i mówi mi co mnie czeka ,qrde mam 6 latke helooooo . Gdybym mogła to bym się dziś upiła z tego jej biadolenia
Ja mam problem z oddychaniem mniej więcej od 32 tygodnia. Do tego maseczka i problem gotowy. Ciągle cos nie tak z przeplywami u dziecka...Hej hej dziewczynki. Dziś z inną pulą pytań
Bierzecie ze sobą poduszki do karmienia ?
I czy wy też macie problem z oddychaniem gdy wizycie na płasko na plecach?
O tak... Niestety problem z oddychaniem mam już od kilku tygodni jak leżę na płasko, nie ważne na którym boku... W dodatku czuje wtedy jakby mi serce szybciej biło, mój lekarz mówi że to normalne bo jest ucisk na wszystkie możliwe narządyHej hej dziewczynki. Dziś z inną pulą pytań
Bierzecie ze sobą poduszki do karmienia ?
I czy wy też macie problem z oddychaniem gdy wizycie na płasko na plecach?
A ja nie wiem czy mój się dziś nie obrócił pupą w dół .... buuu... czuję czkawkę na górze i wszystko twarde też tam... A na dole miękko