Szybko ok. 10 kg spada przy porodzieJa przytyłam w tej ciąży 21 kg. A zawsze byłam drobna. Nie wiem jak schudne po ciąży.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Szybko ok. 10 kg spada przy porodzieJa przytyłam w tej ciąży 21 kg. A zawsze byłam drobna. Nie wiem jak schudne po ciąży.
Mikołaj. Pokój zrobiony, szafa pełna, walizka prawie gotowa. Czekam. Już chciałabym być po porodzie.Szybko ok. 10 kg spada przy porodzie. Także się nie martw
. A imię dla synka masz? Przygotowana? Pewnie torba do szpitala spakowana jak początek czerwca
.
Mikołaj. Pokój zrobiony, szafa pełna, walizka prawie gotowa. Czekam. Już chciałabym być po porodzie.
Ja jestem obrażona na moją mamę.. Wiedząc że w piątek idę na wywołanie zaczęła mi lamentować jaki to ona ciężki poród miała, co to za ból i w ogóle płacz i jęk z jej strony.. Ona już od 2 tyg różaniec odmawia i jedzie na tabletkach uspakajających... Tak się zdenerowałam że nie odbieram od niej tel od jakiegoś czasu.Czy tylko Ja mam takie średnie relacje z moją mamą ? czy jest tu jakaś dziewczyna, która też tak ma ? Moja mama jest bardzo specyficzna chce żeby wszystko było tak jak Ona chce . Liczy, że swoje życie będę układać tak żeby jej było wygodnie .
Czemu idziesz na wywołanie? Na kiedy miałaś termin z prenatalnych ?Ja jestem obrażona na moją mamę.. Wiedząc że w piątek idę na wywołanie zaczęła mi lamentować jaki to ona ciężki poród miała, co to za ból i w ogóle płacz i jęk z jej strony.. Ona już od 2 tyg różaniec odmawia i jedzie na tabletkach uspakajających... Tak się zdenerowałam że nie odbieram od niej tel od jakiegoś czasu.
5.06Czemu idziesz na wywołanie? Na kiedy miałaś termin z prenatalnych ?
Zazdroszczę. Będziesz to miała już za sobą i zaczniesz dochodzić do dobrego samopoczucia. Same plusy.5.06
A idę na wywołanie ze względu na cukrzycę ciążową i nadciśnienie
Ja się bardzo boję bo czytałam że poród wywoływany oksytocyną jest dużo bardziej bolesny, a to będzie mój pierwszy poród więc juz w ogóle majtki pełneZazdroszczę. Będziesz to miała już za sobą i zaczniesz dochodzić do dobrego samopoczucia. Same plusy.