Hej dziewczyny
byłam dzisiaj na badaniach, u mnie 37 tc i mała waży 3200
trochę się przeraziłam że duża, ale lekarz mówi że idealnie co do tygodnia i do porodu poownna ważyć między 3500 a 3800... Mam nadzieję że tak będzie, albo że urodzę szybciej 
reklama
reja87
Aktywna w BB
Też dziś byłam bo puls mi jeszcze skoczył i ciśnienie, aż pod czaszką czułamże ciepło mi się robi. Dostałam skierowanie do szpitala by iść w poniedziałek by kardiolog mnie skonsultował. Mały waży teraz 3 kg.Hej dziewczynybyłam dzisiaj na badaniach, u mnie 37 tc i mała waży 3200
trochę się przeraziłam że duża, ale lekarz mówi że idealnie co do tygodnia i do porodu poownna ważyć między 3500 a 3800... Mam nadzieję że tak będzie, albo że urodzę szybciej
![]()
A w którym jesteś tygodniu? Też 37?Też dziś byłam bo puls mi jeszcze skoczył i ciśnienie, aż pod czaszką czułamże ciepło mi się robi. Dostałam skierowanie do szpitala by iść w poniedziałek by kardiolog mnie skonsultował. Mały waży teraz 3 kg.
reja87
Aktywna w BB
Tak. 37+1A w którym jesteś tygodniu? Też 37?
Doriis
Fanka BB :)
3200g to ładnieHej dziewczynybyłam dzisiaj na badaniach, u mnie 37 tc i mała waży 3200
![]()
To pewnie będzie ważył za tydzień też max w okolicach 32003200g to ładnienie za dużo nie za mało
Ja byłam tydzień temu na wizycie to mały ważył 2810g. za tydzień mam wizytę ciekawe ile teraz waży <3
Doriis
Fanka BB :)
Za tydzień będzie 38 tc . Lekarz obstawia do porodu max 3500g zobaczymy o ile się pomyliłTo pewnie będzie ważył za tydzień też max w okolicach 3200grunt żeby nie przekroczyły 4 kg w dniu porodu tak myślę bo mogłoby być ciężko, ale Wam to na pewno już nie grozi
![]()
Mia 4000 kg może być, byleby główka była mniejszego obwoduTo pewnie będzie ważył za tydzień też max w okolicach 3200grunt żeby nie przekroczyły 4 kg w dniu porodu tak myślę bo mogłoby być ciężko, ale Wam to na pewno już nie grozi
![]()
reja87
Aktywna w BB
Mój syn podobno ma duży łeb i odstające uszy.Mia 4000 kg może być, byleby główka była mniejszego obwodu. Zresztą wierz mi , że 3200 to takie orientacyjne to wszystko zależy od wprawy lekarza i jego zmierzenia.
reklama
Haha no to mnie rozśmieszyłaś. A lekarz, aż tak dokładnie widział jego uszyMój syn podobno ma duży łeb i odstające uszy.oby się nie oberwały przy porodzie