reklama

Czerwcowe mamy 2020

Hej hej....jest 4:55....nie śpię od godziny.....skurcze łydek, drętwienie rąk, nóg, ból głowy, swędzące brodawki, pobolewanie lędźwi...ledwo się przekręcam z boku na bok i wstaję jak wielka wańka-wstańka.... a w ogóle to mam doła, czuję się jak nadgniły kartofel 😭 jakieś przebarwienia i brzydkie piegi mi się zrobiły na twarzy i puchnę....
....tak więc
Witaj 37 tygodniu!

reklama
Hej hej....jest 4:55....nie śpię od godziny.....skurcze łydek, drętwienie rąk, nóg, ból głowy, swędzące brodawki, pobolewanie lędźwi...ledwo się przekręcam z boku na bok i wstaję jak wielka wańka-wstańka.... a w ogóle to mam doła, czuję się jak nadgniły kartofel 😭 jakieś przebarwienia i brzydkie piegi mi się zrobiły na twarzy i puchnę....
....tak więc
Witaj 37 tygodniu!
Bidulka ... Ja mam 37 i tylko wczoraj wyjątkowo miałam zaparcia i ból brzucha . Ale wypiłam ziółka najadłam się błonnika/u i przeszło.
Pij dużo dużo wody kochana .

Ja idę na badania właśnie, znowu kolejki 😱 mam już dosyć tej przychodni haha.

Moja 6 latka dziś pokazuje swoje fochy, zamorduje poprostu kiedyś 🤦‍♀️
Z tego co dziś wyliczyłam to za 11 dni idę na IP ,łomatkobosko jak to zleciało.

Pięknego dnia dziewczynki :*

Halo halo :)
@Nerwicówka35 no teraz najgorsze 3 tyg. Dobrze, ze nie ma upałów, bo byś dopiero się fatalnie czuła. Przebarwienia na twarzy znikną :), to hormony. Skurcze łydek wiecej magnezu :). A na ciezki brzusio rady nie ma ;), głaskać przytulać , a za 3 tyg będzie już lżej ;).
@Doriis maj gat co to za przychodnie. Ja zawsze bez kolejki, chyba że akurat jestem u gina gdzie same ciężarne ;). Haha za raz die xbieram do mojego i zobacze czy moja waga dxiała , czy mnie oszukuje od 2 tygodni.
A co Twoja malutka wyprawia? Moja młodsza też od dwóch dni łobuz.
@Lens.pens Ty dziś do szpitala. Trzymam za Was kciuki.
Czy jest jeszcze jakaś mamusia w szpitalu? To trż trzymam kciuki.
Ja się obudziłam o 6:20 pogadałam z meżusiem i się śmiał ze mnie, bo przytulił się do mnie i mówi jakie to śmieszne leżysz na boku wcięcie jest, a z przodu taaaaki kawał brzucha. No bardzo śmieszne sobie myślę, sam mi to zrobił 😂 i zdziwiony haha.

Halo halo :)
@Nerwicówka35 no teraz najgorsze 3 tyg. Dobrze, ze nie ma upałów, bo byś dopiero się fatalnie czuła. Przebarwienia na twarzy znikną :), to hormony. Skurcze łydek wiecej magnezu :). A na ciezki brzusio rady nie ma ;), głaskać przytulać , a za 3 tyg będzie już lżej ;).
@Doriis maj gat co to za przychodnie. Ja zawsze bez kolejki, chyba że akurat jestem u gina gdzie same ciężarne ;). Haha za raz die xbieram do mojego i zobacze czy moja waga dxiała , czy mnie oszukuje od 2 tygodni.
A co Twoja malutka wyprawia? Moja młodsza też od dwóch dni łobuz.
@Lens.pens Ty dziś do szpitala. Trzymam za Was kciuki.
Czy jest jeszcze jakaś mamusia w szpitalu? To trż trzymam kciuki.
Ja się obudziłam o 6:20 pogadałam z meżusiem i się śmiał ze mnie, bo przytulił się do mnie i mówi jakie to śmieszne leżysz na boku wcięcie jest, a z przodu taaaaki kawał brzucha. No bardzo śmieszne sobie myślę, sam mi to zrobił 😂 i zdziwiony haha.
Hmm. Ja na śląsku. 😆😆

Tak myślałam :P

reklama
Hej dziś to ciężko dzień nie śpię od 4 rano mój mąż się śmiał bo 5 rano a ja w kuchni buszowałam ze śniadaniem. Obecnie jest w 35 tyg ciąży coś przeziębienie mnie bierze przez te zmiany pogody. Mam pytanie kiedy miałyście robione 1 ktg mój gin ustalił mi w swoim gabinecie na 39 tydz zastanawiam się czy to nie późnawo za tydzień w piątek mam u niego wizytę a następna za 3 tyg gdzie wydaje mi się że im bliżej terminu to wizyty powinny być już częściej. Czy na ktg w szpitalu trzeba mieć skierowane bo już nie pamiętam. Puki co wszystko jest na dobrej drodze w moim szpitalu są już porody rodzinne i można paczki donosić jak coś zabraknie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry