Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ananas ma za sprawą bromeliny, enzymów zawartych w tym owocu, które rzekomo mogą wpływać na zmiękczenie szyjki macicy. Ale równie dobrze możemy porównać do picia naparu z liści malinJak ananas ? Do jedzenia czy co z nim robić ?
Potwierdzam mleko migdałowe pomaga, najlepiej mocno schłodzone.Na zgage podobno mleko migdałowe, ale nie stosowalam.
@Doriis faktycznie dziwną masz sytuację, z tym że mogą Cię nie przyjąć. Ja idę w czwartek do szpitala. Już raczej nie ma co liczyć na zmianę...
Z tego co inne mamy mówiły, to dużo pomaga piłka i ogólnie wysiłek fizyczny (oczywiście z głową)hhah weszłam na forum żeby właśnie zapytać czy już próbujecie "wywołać" poródno i proszę. Chyba już każda czerwcowa mama chce zostać majową
ja zaczynam chyba od poniedziałku, w sumie fajnie by było urodzić na dzień matki.
A olej w wiesiołka? Też słyszałam że pomoga. Czy w ogóle którekolwiek z tych sposobów naprawdę którejś z Was pomógł?czy to tylko wszystko placebo? tak samo jak masowanie krocza gdzie unikamy rzekomo nacinania. większość chyba pierworódek i tak to czeka..
Z nacinaniem krocza to zależy jak postępuje poród, im dłużej tym lepiej dla krocza. Ma czas się dostosować, a wcześniejsze masowanie pomaga w ulastycznieniu. Niestety nie zawsze jest to możliwe, jak np dziecko wychodzi z rączką przy głowie na tzw. Supermana to już raczej nie ominie nacięcie krocza. No i ważna jest też pozycja. Ostatnio rodziłam na leżąco to mnie nacielihhah weszłam na forum żeby właśnie zapytać czy już próbujecie "wywołać" poródno i proszę. Chyba już każda czerwcowa mama chce zostać majową
ja zaczynam chyba od poniedziałku, w sumie fajnie by było urodzić na dzień matki.
A olej w wiesiołka? Też słyszałam że pomoga. Czy w ogóle którekolwiek z tych sposobów naprawdę którejś z Was pomógł?czy to tylko wszystko placebo? tak samo jak masowanie krocza gdzie unikamy rzekomo nacinania. większość chyba pierworódek i tak to czeka..