paulinak93
Aktywna w BB
myślisz ze to pomaga? Czy to tylko taki mit?To rób przysiady, jeśli nie masz piłki, żeby poskakać. Zawsze też możesz z mężem poszaleć
.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
myślisz ze to pomaga? Czy to tylko taki mit?To rób przysiady, jeśli nie masz piłki, żeby poskakać. Zawsze też możesz z mężem poszaleć
.
GratulacjeHej dziewczyny ja wczoraj bylam na ktg i na zapis planowanej cesarki no cóż terminu mały nie dotrzymał dziś w nocy odeszły mi wody Dawidek urodził się dziś o 9.05 z wagą 3920 i długości 58 cm. Podjada i śpi. Mnie podnieśli już o 17 na nogi odpoczywamy teraz. Ciężko było ze znieczuleniem nie mogli się dobrze wkuć
Powiem tak ja w dniu porodu skakałam po piłce i przysiady musiałam robić, bo skurczy nie było i musieliśmy tak zrobić by się ruszyłomyślisz ze to pomaga? Czy to tylko taki mit?piłkę mam a chłopa długo namawiać nie muszę
![]()
dzięki dziewczynyGratulacje, a malutki to duży chłopczyk
. Zgaduje, że jak Cię podnosili to cc miałaś. Zdrówka dla Was.
gratulacjeHej dziewczyny ja wczoraj bylam na ktg i na zapis planowanej cesarki no cóż terminu mały nie dotrzymał dziś w nocy odeszły mi wody Dawidek urodził się dziś o 9.05 z wagą 3920 i długości 58 cm. Podjada i śpi. Mnie podnieśli już o 17 na nogi odpoczywamy teraz. Ciężko było ze znieczuleniem nie mogli się dobrze wkuć
Hej dziewczyny ja wczoraj bylam na ktg i na zapis planowanej cesarki no cóż terminu mały nie dotrzymał dziś w nocy odeszły mi wody Dawidek urodził się dziś o 9.05 z wagą 3920 i długości 58 cm. Podjada i śpi. Mnie podnieśli już o 17 na nogi odpoczywamy teraz. Ciężko było ze znieczuleniem nie mogli się dobrze wkuć
Z piłką to nie wiem, ale z tego co czytałam to seks ze wszystkich różnych metod przyśpieszania porodu ma największy sens pod względem medycznymmyślisz ze to pomaga? Czy to tylko taki mit?piłkę mam a chłopa długo namawiać nie muszę
![]()
No zależy jaka szyjka czy długa i zamknięta@sariska zawsze się zastanawiam czy seks na tym etapie jest bezpieczny:-) kurde przecież ta główka już jest wyczuwalna przez ginekologa..