Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A myślalam, ze pytasz o materiał na króliki. Bo tak to zamawiam on line i t-shirty robię z dresówki lub jerseyu. A spodnie z bawełny lub miekkiego jeansu. Króliczki gora jersey , dół tiul@sariska też 3mam kciuki żeby się rozkręciło. No właśnie ja zamawiałam materiał przez internet ale zapomniałam że królika jeszcze trzeba w coś ubrać [emoji85] będę musiała posiłkować się tym co mam

Ale masz sny . Oby już więcej takich nie byłoja mojemu mówię to samo jak się rozciąga ze jak wyjdzie to będzie mógł się rozciągać do woli.
Miałam dziś okropny sen ze mały się urodził i ciagle przez przypadek robiłam mu krzywdę.. ze wpadł do basenu i nie mogłam go znaleść albo uderzyłam główka w futryne.. tragedia
@Emxka pomocz nogi w chłodnej wodzie i odpoczywaj z nogami w gorze, mi tylko to pomaga a czasami i tak są tak spuchnięte ze wyglądają jak bym ważyła 300 kg
mamAle masz sny . Oby już więcej takich nie było.
ciszamam
nadzieje
Jak się czujesz? Coś się rozkręca czy nadal cisza?
jak lekarze nie maja nic przeciwko to zawsze lepiej w domu na spokojniecisza, dlatego jutro chcę się wypisać i w domu czekać
, bojeszcze kilka rzeczy do zrobienia. A młody niby coś idzie a nie idzie.