karolinka1990
Zaciekawiona BB
Ja mialam o 16:30 godz 4 cm . Urodzilam 17:27
Po tabletce wszystko mi runelo nagle na dol i sie zaczeloPowodzenia. Oby poszlo szybko i bezbolesnie (o ile tak idzie)
Trzymam kciuki
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mialam o 16:30 godz 4 cm . Urodzilam 17:27
Po tabletce wszystko mi runelo nagle na dol i sie zaczeloPowodzenia. Oby poszlo szybko i bezbolesnie (o ile tak idzie)
Trzymam kciuki
![]()
Gratulacje! Leon -piękne imięJa już po
Leon. godz 9:01
3500. 53 cm ❤
Porod długi i ciężki a po porodzie miałam krwotok i musieli mnie brać na sale i jednak dać zewnstrzoponowe a małego urodziłam tylko przy pomocy gazu i na koniec oksy bo parte nie były tak często jak powinny.
Cieszę się ze mam to za sobą
GratulacjeJa już po
3500. 53 cm ❤
Porod długi i ciężki a po porodzie miałam krwotok i musieli mnie brać na sale i jednak dać zewnstrzoponowe a małego urodziłam tylko przy pomocy gazu i na koniec oksy bo parte nie były tak często jak powinny.
Gratuluję ❤❤❤Ja już po
3500. 53 cm
GratulacjeJa już po
3500. 53 cm ❤