Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mdłości męczą mnie okropnie i występują nie tylko rano. Zauważyłam jednak, że one się pojawiają, kiedy robię się głodna więc staram się do tego nie dopuścić.![]()
Mam dokładnie tak samo tyko że po prawej stronie plus kręgosłup w odcinku lędźwiowym i pachwiny... szczególnie podczas siedzenia. Więc nie jesteś samaJa mam taki dziwny ból ciągnąco- kłujący z lewej strony jak stoję lub siedzę.
A ja już nie miałam sposobu i by ulżyć w cierpieniu, biorę lek Letrox też na tarczyce, a później od razu jem jakiegoś sucharka... Muszę w taki sposób działać, bo jak już mnie najda mdłości, to nie chcą puścić.u mnie dokładnie tak samow pierwszej ciąży tez tak miałam, głód generuje nudności. Najgorsze jest to że rano muszę na czczo brać lek na tarczycę i po nim pół godz nie jeść. Masakra :/ zaczęłam robić tak że biorę go podczas jednego z nocnych przebudzeń, aby rano móc cokolwiek zjeść od razu
Hej. Ja też tak zrobiłam. Najlepsza decyzjau mnie dokładnie tak samow pierwszej ciąży tez tak miałam, głód generuje nudności. Najgorsze jest to że rano muszę na czczo brać lek na tarczycę i po nim pół godz nie jeść. Masakra :/ zaczęłam robić tak że biorę go podczas jednego z nocnych przebudzeń, aby rano móc cokolwiek zjeść od razu
Super wieściHejo. Już po wizycie u lekarza, powiedziała że już widzi ze bije serduszko,ale niestety nie udało się usłyszeć
Dostałam całą listę badań do zrobienia i kolejną wizyta za 2 tyg.
Hejo. Już po wizycie u lekarza, powiedziała że już widzi ze bije serduszko,ale niestety nie udało się usłyszeć
Dostałam całą listę badań do zrobienia i kolejną wizyta za 2 tyg.