Martyna Kołodziejczyk
Fanka BB :)
A spróbuj teraz:
Link do: Grupy na Facebooku
Chyba grupa nie może być na początku ukryta, można to później zmienić. Tak więc grupę można wyszukać, ale jej zawartość jest prywatna [emoji4]
Działa, dziękuję
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A spróbuj teraz:
Link do: Grupy na Facebooku
Chyba grupa nie może być na początku ukryta, można to później zmienić. Tak więc grupę można wyszukać, ale jej zawartość jest prywatna [emoji4]
U nas mała też na kolanach ciągle@prusaczek właśnie się dołączyłam![]()
U nas Oli próbuje wstać na kolanaboziu ile krzyku przy tym jest haha
Od kilku dni codziennie mamy kupke ,nie jesteśmy do tego przyzwyczajeni bo Oli od urodzenia mial problem z wypróżnianiem się. Czyżby mamy zażegnany problem z koopami?![]()
Jak u was rozszerzanie diety? Jest coś czego maluchy wręcz nie cierpią ? Oli nie cierpi rosołu ,ale bedziemy dalej próbować![]()
Oj u nas to samo. Ale trochę juz wyczaiłam. Kiedyś zasypianie wieczorne zajmowało mi ..20-30min i byl spokoj do 23. A teraz usypiania zajmuje.. 1-1.5h. Teoretycznie zasypia w 15 min.. a budzi się co 20 jak piszesz. Trzeba "wyczaić " kiedy dziecko juz tak definitywnie zasypia- u mnie to moment wyplucia smoczka, rozstawienie rak do góry, a jak przestawiam ręce to ani drgnie. Trwa to bardzo długo, ale wole raz porządnie uśpić nic chodzić co parę minut i na nowo usypiacJa chętnie bym dołączyła ale nie mam FBa jak większość z mam zapominam wchodzić często na forum. Widzę, że nie tylko u nas problemy ze snem i drzemkami... Moja mała ostatnie noce dramat. Chcemy ją usypiać - wpada w szał, zaśnie i po 20 minutach się budzi i z godzinę nie śpi... Codziennie budzi się między 2-3 i aktualnie siedzimy w kuchni żeby mąż się do pracy wyspał.
Dramat, dramat
![]()