Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Na zdjęciu nie zobaczysz serduszka. Ja widziałam na monitorze tak pulsowalo. Tam gdzie jest zarodek. Ja jestem w szoku, że tak było widać, ale strasznie się cieszę, bo troszeczkę mnie to wyciszyla.Hej
Ja też mam tylko takie zdjęcie, lekarka powiedziała że widzi już bijące serduszko, ale jak patrzylam na zdjęcia które dziewczyny wcześniej wrzucaly, zastanawiam się gdzie ona je widziała
Zdjęcie rzeczywiście słabe. We wtorek już będzie więcej widac i może odrazu z serduszkiema pamiętasz wielkość pęcherzyka jaka była?Właśnie noc o nim lekarz nie mówił, ale sama zobacz na zdjęcie, może próbuje pocieszać się na siłę, sama nie wiem ... Ma razie do wtorku mam nadzieję... Zobacz załącznik 1032807
Tak zrobie, aczkolwiek to lekarka z luxmedu i nie mam z nią kontaktu bezpośredniego [emoji53] j ona tylko we wtorki i czwartki przyjmuje, ale gdyby cos to porostu pójdę do innego. Dziękuję [emoji8]
Przyrost bety i tak mnie troszkę uspokoił [emoji4]
2 cm , czyli sporo...Zdjęcie rzeczywiście słabe. We wtorek już będzie więcej widac i może odrazu z serduszkiema pamiętasz wielkość pęcherzyka jaka była?