Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny moze wpiszemy w pierwszym poście wszystkie dziewczyny z datami OM i przewidywany termin porodu? Nie będzie trzeba ciągle pytać a będziemy dokładnie wiedziały kto kiedy itd co wy na to? Na staraczkach też miałyśmy w pierwszym poście tak zrobione i tylko się co jakiś czas aktualizowało
U mnie w 6+1 tc były 3 mm, a 7 tc już 9 mm. Maleństwo rośnie jak szalone [emoji7]Czy lekarz podał Ci rozmiary maleństwa? U mnie to 4 mm, bardzo mało mi się wydawało, ale moja Gin powiedziała, że tyle ma być![]()
U mnie w 6+1 tc były 3 mm, a 7 tc już 9 mm. Maleństwo rośnie jak szalone [emoji7]
Powiedzcie, czy na etapie 7 tygodnia to normalne, że czasem odczuwam dyskomfort w okolicy pęcherza i często chodzę do toalety? Nie jest to raczej żadne zapalenie pęcherza, czuję po prostu większy ucisk.
W ogóle dziś sobota, 7 rano i ja już spać nie mogę. Zaczynam odczuwac wilczy głód więc zaraz trzeba coś przekąsić, żeby nie dopuścić do mdłości i wymiotów.
U mnie ostatnia @ była 24 sierpnia. Termin na razie ruchomy, ale ostatnio był 3 czerwca [emoji91][emoji7]
Dziewczyny moze wpiszemy w pierwszym poście wszystkie dziewczyny z datami OM i przewidywany termin porodu? Nie będzie trzeba ciągle pytać a będziemy dokładnie wiedziały kto kiedy itd co wy na to? Na staraczkach też miałyśmy w pierwszym poście tak zrobione i tylko się co jakiś czas aktualizowało
Kochana, ja mam ten sam termin OM, a termin porodu już mi się przesunął z 30 maja, potem 1 czerwca, a teraz na 3 czerwca [emoji2] U Ciebie cały czas tak samo?super pomysł, tylko to musiałaby zrobić chyba Rosa_21 albo Ewoka bo ich posty są na początku jako pierwszeewentualnie jakis moderator
OM 24.08, planowany termin: 1.06![]()