Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Też bym chciała od razu dwa śmignąć i by było z głowyPrzed badaniem to tylko woda.
Ja tam bym się ucieszyła z bliźniąt. Mam dzieciaczki z bardzo małą różnicą wieku i kolorowo nie było. Porównywałam z koleżanką, która miała bliźnięta i ona chyba miała łatwiej!
A poza tym dwojeczka za jednym porodem [emoji6]
Przed badaniem to tylko woda.
Ja tam bym się ucieszyła z bliźniąt. Mam dzieciaczki z bardzo małą różnicą wieku i kolorowo nie było. Porównywałam z koleżanką, która miała bliźnięta i ona chyba miała łatwiej!
A poza tym dwojeczka za jednym porodem [emoji6]
Czułam się jak kupa, właśnie przeszłam 5 km i jest o niebo lepiej!
Poza tym smaczkiem w ustach jakbym podjadała monety![]()
Ja mam problem zejść z kanapy [emoji85][emoji23] gdyby nie to że do łazienki muszę to wcale bym nie wstawała [emoji23]Mąż mi właśnie napisał że wyjdzie normalnie z pracy i odmierza Tymka. Super to się nawet ogarniać nie muszę [emoji85][emoji85][emoji85]
Matko, jestem zła na siebie że chodzę w dresie po domu taka nie ogarnięta ale nie mam na nic siły [emoji85]
Dzień dobry dziewczynyMilo mi do Was dołączyć,Jestem mamą dwóch chłopców (10 i 6 lat).Ogołnie ciąża to szok dla mnie i staram sie to przegryżc,,ale pomalutku przyzwyczajam sie,Tydzień temu było widac tylko pęcherzyk 6mm,Nastepna wizyta za tydzień i juz powinno byc serducho.
Ja dziś już sucho. O 16 idę na kontrolę to będę wiedziała coś więcej.
A jak u Ciebie?