• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czerwcowe mamy 2020

reklama
Jejuuuu umieram. Też zastanawiam się czy to nie jest wina tego duphastonu.. Biorę go 2x2. Boję się wstawać z łóżka.. Pojechałam z mężem do lekarza żeby mi zwolnienie wypisal to musielismy stanąć o musiałam na chodnik zwymiotowac. Kosmos jakiś.. Jestem gloooooodna.
Myślę, że u Ciebie w przypadku dwóch bobasków hormon odpowiedzialny za złe samopoczucie jest wydzielany w większej ilości... Oby po 1 trymestrze było ok [emoji8] U mnie dobrze na wymioty działa kaszka manna, tym nie wymiotuję a mnie zasyca.

MalaMi ja chodze prywatnie i prenatalne robie normalnie u mojego lekarza i place. Mowie o usg prenatalnym.

Misiunia super ze po wizycie ok!;)

Annamariam ja zanim poczuje ze chce siku to tak mnie niby boli niby rozpiera pecherz..

Lilly super!;)

Dziewczyny mam pytanie bo tak się zastanawiam. Chodzę prywatnie do ginekologa, dostałam od niego skierowanie na prenatalne i się zapisałam tam gdzie mi podał. I teraz tak się zastanawiam czy lekarz, który ma prywatną praktykę może wystawiać skierowanie? Zapisałam się nieświadoma i teraz nie wiem czy będę mieć prywatnie czy na NFZ, tak czy tak zapłacę to oczywiste, ale mam banie. Muszę tam przedzwonić i się zapytać, jak wy to miałyście? Te co chodzą prywatnie płacą za to badanie?
Każde skierowanie,które mi przepisał lekarz prywatny było odpłatne przynajmniej w moim przypadku.. A skierowan mialam juz kilka od różnych specjalistów :/

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry