No ładnie się Pani trzyma oni to są zabawniAle dziś jakoś tak dziwnie się czuje ,mam bóle podbrzuszu takie silniejsze no z zwykle . Ale to jeszcze nie to ... mam nadzieję![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No ładnie się Pani trzyma oni to są zabawniAle dziś jakoś tak dziwnie się czuje ,mam bóle podbrzuszu takie silniejsze no z zwykle . Ale to jeszcze nie to ... mam nadzieję![]()
Oj to bidulko ciężko z nią masz .... jesteś po cc także chyba wiesz jaki to ból. Ale pamiętaj teściowej są najmadrzejszeJesuuuu dziewczyny umarłam ... Od początków miałam dziwne relacje z teściową . Najpierw mnie nie lubiła robiła po złości ,a jak widziała że to nic nie daje i nie robi na mnie żadnego wrażenia zwróciła się ku synowi ... Zaczęła go zniechęcać do mnie itp. itd. A wszystko dlatego,że jestem po rozwodzie i w jej mniemaniu syn nie tą księżniczkę sobie wybrał . Dobra minęło już sporo lat z mężem jesteśmy już ze sobą 4 lata .
Ale tu nie o tym . Słuchajcie od jakiegoś czasu miała wielkie ALE że do niej nie dzwonię i że nie mamy relacji . Więc na prośbę męża zadzwoniłam do niej ostatnio z informacją o stanie zdrowia maluszka i o tym że niedługo idę na oddział ,mówię że bardzo chcę urodzić SN i tu słuchajcie ...
"Dziecko czy ty wiesz na co ty się piszesz ??? Boże drogi czy ty wiesz jaki to jest ból ?? OSZALAŁAŚ ??"
U M A R Ł A M
Albo chodzi i mówi mi co mnie czeka ,qrde mam 6 latke helooooo . Gdybym mogła to bym się dziś upiła z tego jej biadolenia
Ja mam problem z oddychaniem mniej więcej od 32 tygodnia. Do tego maseczka i problem gotowy. Ciągle cos nie tak z przeplywami u dziecka...Hej hej dziewczynki. Dziś z inną pulą pytań
Bierzecie ze sobą poduszki do karmienia ?
I czy wy też macie problem z oddychaniem gdy wizycie na płasko na plecach?
O tak... Niestety problem z oddychaniem mam już od kilku tygodni jak leżę na płasko, nie ważne na którym boku... W dodatku czuje wtedy jakby mi serce szybciej biło, mój lekarz mówi że to normalne bo jest ucisk na wszystkie możliwe narządyHej hej dziewczynki. Dziś z inną pulą pytań
Bierzecie ze sobą poduszki do karmienia ?
I czy wy też macie problem z oddychaniem gdy wizycie na płasko na plecach?
A ja nie wiem czy mój się dziś nie obrócił pupą w dół .... buuu... czuję czkawkę na górze i wszystko twarde też tam... A na dole miękko