reklama

Czerwcowe mamy 2020

Kochane już wam pokazuje jak wygląda dieta cukrzycowa u mnie w szpitalu [emoji85]

Napisałam do męża o zakupy min. warzywa
Słabiutko, współczuję:/
W Zdrojach miałam takie menu w zeszłym miesiącu:
20200517_224852.jpeg

reklama
Dziewczyny...zapytam tak dla rozluznienia tematu. Czy Wy tez tak glupiejecie przez ciażę? Codziennie czytam masę książek, artukulów, komentarzy, a chwilami zapominam podstawowe słowa, robię okropne błędy ortograficzne, a dzisiaj...chcialam napisac „trzeba” uzywajac „cz”:/

Dziewczyny...zapytam tak dla rozluznienia tematu. Czy Wy tez tak glupiejecie przez ciażę? Codziennie czytam masę książek, artukulów, komentarzy, a chwilami zapominam podstawowe słowa, robię okropne błędy ortograficzne, a dzisiaj...chcialam napisac „trzeba” uzywajac „cz”:/
Mam to samo, czuję się jakbym podstawówki nie ukończyła momentami bo brakuje mi słów, zapominam co chciałam powiedzieć, albo nie potrafię użyć odpowiedniego nazewnictwa 🤦‍♀️ całe szczęście to mija niedługo po porodzie 😀

Podobno w ciąży tak jest..orzeszek w głowie się kurczy. Ja ciągle czegoś zapominam.

@szwabens taaak :D jak jechałam zdać do pracy telefon służbowy, to nie wzięłam telefonu, a tylko po to tam jechałam xd

Nie mogę spać, ostatnio budzę się 3-4 godz i nie mogę zasnąć, a dzisiaj to już w ogóle całą noc... Czuję jakieś bóle w podbrzuszu, ale nic więcej :(

reklama
Na spokojnie to normalny objaw . Ostatnio poszłam na zakupy z piesełem i o nim zapomniałam. Poszłam do domu ,ale czegoś mi brakowało 😂 Dobrze że sklep miałam niedaleko domu.
@Michasia0 ja też jestem ostatnio nocny Marek ,śmieje się że chodzę w nocy i zamki sprawdzam 😂
@Mia12345 z tym śluzem to taka jednorazowy incydent był. Teraz mam częściej silne kłucia w kroczu. Wczoraj z taką siłą, że myślałam iż wychodzi ot tak poprostu 😂😂😂😂

Dziś obchód o 9:00 ,więc będzie badanie, i będzie decyzja co dalej . Trzymajcie kciuki :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry