Skilly
Fanka BB :)
Słabiutko, współczuję:/Kochane już wam pokazuje jak wygląda dieta cukrzycowa u mnie w szpitalu [emoji85]
Napisałam do męża o zakupy min. warzywa
W Zdrojach miałam takie menu w zeszłym miesiącu:
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Słabiutko, współczuję:/Kochane już wam pokazuje jak wygląda dieta cukrzycowa u mnie w szpitalu [emoji85]
Napisałam do męża o zakupy min. warzywa
Słabiutko, współczuję:/
W Zdrojach miałam takie menu w zeszłym miesiącu:Zobacz załącznik 1124909
Skoro śluz na brązowo to może coś jednak ruszy szybciej, a jeśli nie to może lekarze zdecydują się szybciej rozpocząć akcje, trzymam mocno kciuki@Mia12345 zazdroszczę tych skurczy ❤
U mnie nawet masaż szyjki nie pomógł, dziś miałam lekko zabarwiony śluz na brązowo. Ale już teraz cisza. Więc nie wiem jak to dalej będzie ...
Mam to samo, czuję się jakbym podstawówki nie ukończyła momentami bo brakuje mi słów, zapominam co chciałam powiedzieć, albo nie potrafię użyć odpowiedniego nazewnictwaDziewczyny...zapytam tak dla rozluznienia tematu. Czy Wy tez tak glupiejecie przez ciażę? Codziennie czytam masę książek, artukulów, komentarzy, a chwilami zapominam podstawowe słowa, robię okropne błędy ortograficzne, a dzisiaj...chcialam napisac „trzeba” uzywajac „cz”:/
Podobno w ciąży tak jest..orzeszek w głowie się kurczy. Ja ciągle czegoś zapominam.Dziewczyny...zapytam tak dla rozluznienia tematu. Czy Wy tez tak glupiejecie przez ciażę? Codziennie czytam masę książek, artukulów, komentarzy, a chwilami zapominam podstawowe słowa, robię okropne błędy ortograficzne, a dzisiaj...chcialam napisac „trzeba” uzywajac „cz”:/