Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
trzeba być dobre myśli na pewno wyniki będą dobreJestem wlasnie po transfuzji krwi, wyniki miała tak złe że nie obeszło się niestetyjeśli przetaczanie krwi pomogło to mnie jutro wypuszcza że względu na to że karmie, rano po badaniach wszystkiego się dowiem
Omg Mia trzymam kciuki za dobre wyniki i do domku. Przykro mi, że dopadł Cię krwotokJestem wlasnie po transfuzji krwi, wyniki miała tak złe że nie obeszło się niestetyjeśli przetaczanie krwi pomogło to mnie jutro wypuszcza że względu na to że karmie, rano po badaniach wszystkiego się dowiem
A ja juz poTo moj ostatni porod. Nigdy wiecej... Porod wywolywany tabletkami. Poza tym bolalo jak nie powiem co
![]()
Kacper
14.06.2020
3750g
51 cm
Ja chyba normalnie. Czy mogłabym Panią prosićDziewczyny sluchajcie, mam glupie pytanie. Jak sie zwracacie do poloznej/ pielegniarek w szpitalu?
A Ty nadal w szpitalu? Czy w domu? Jak leżę na patologi to mamy też mamy z noworodkami i one po kilka razy dziennie do nich zaglądają.Dziewczyny, które juz urodziły, jak u was wygląda opieka medyczna nad wami i noworodkiem?
U mnie byla raz położna, kolejny raz już nie byla, wizyty patronazowej jeszcze tez nie mialam, bo ciagle zmieniają... mala juz ma 2.5 tygodnia, slabo przybiera na wadze, bo wszystko wskazuje na to, ze jeszcze nie osiagnela wagi urodzeniowej... Zaczyna mnie wkurzac to cale podejście lekarzy i zamknięcie sie na swiat... Wolalabym, zeby ktos jednak zerknal na malutką...