Jak okiełznać takie przedszkole? Ja jestem przerażona jak sobie poradzę z moją dwójką, skoro pierwsze jest takie wymagające3 cesrki w ciagu 3 lat
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jak okiełznać takie przedszkole? Ja jestem przerażona jak sobie poradzę z moją dwójką, skoro pierwsze jest takie wymagające3 cesrki w ciagu 3 lat
Dasz radeJak okiełznać takie przedszkole? Ja jestem przerażona jak sobie poradzę z moją dwójką, skoro pierwsze jest takie wymagające![]()
Szkoda szkoda, a codziennie jestem na forum bo jestem aktywna na styczniowych mamusiach 2022Hej dziewczyny ! Ale tu cisza! az szkoda!
Co tam u was słychać i waszych maluszków ?
Mamy czerwiec to czas urodzin naszych skarbówjak udaly się przyjęcia , jakie postępy robią wasze dzieci? Któreś już chodzi bez podpory?
Powodzenia przy staraniachU nas urodziny wypadły w deszcz ale lepsze to niż upał :-) moje maleństwo chodzi przy meblach i poszło to bardzo szybko. Na bilansie roczniaka pielęgniarka się martwiła ( a właściwie mnie chciała wystraszyć ) że nie chce sama wstawać a 3 tygodnie później wstaje, spaceruje a ostatnio trzyma się z jedną rękę lub idzie pchając własny wózek.
Ogólnie mój szkrab jest wymagający ale też powoli myślę o drugim dziecku. Ale myślę tylko w te lepsze dni :-)
Gratulacje kolejnego dzidziusia w drodze, właśnie czytałam. Już znasz płeć?Szkoda szkoda, a codziennie jestem na forum bo jestem aktywna na styczniowych mamusiach 2022
Ogólnie mojej córci ostatnio zaczął się etap mama, cały czas do mnie i co jest niezadowolona to płacz więc wieczorem mam głowę kwadratową
Przyjęcie akurat udało nam się w chłodniejszy dzień więc wyszło idealnie bo nikt się nie ugotował. Alicja już biega po podwórku, kolanko zdarte ale zero płaczu - wstaje i biegnie dalej![]()