Ariszka
Fanka BB :)
Super❤Hejka, mam pierwszą bete, niewielka ale jest 54.4 [emoji854]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super❤Hejka, mam pierwszą bete, niewielka ale jest 54.4 [emoji854]
Bądź najwieksza egoistka jaka sie tylko da. A ten szef niech sobie sam pilnuje interesu skoro taki mądry.Oj, moj szef absolutnie nie stanie osobiście,, a każde zwolnienie to obraża majestatu. Ale ja pracuje w kantorze przy pieniądzach, jak się w takim stanie pomylę, to będę musiała oddać niestety z właśnie kieszeni - więc trudno, muszę byc czasem egoistką...
Mnie tez bardziej bola z samego rana, potem troche spokoju i na wieczór sie zaczynaMnie też raz bolą piersi mniej a raz więcej ale na logikę sobie tłumacze to tak, że są wyrzuty progesteronu i jak jest wyrzut to wtedy bardziej bolą, a jak go nie ma to mniej bolą![]()
Tak!!Dziewczyny okres spóźnia mi się 2 dzień, dzisiaj po raz pierwszy w życiu zrobiłam test ciążowy. Czy druga blada kreska oznacza wynik pozytywny???
Super AgaHejka, mam pierwszą bete, niewielka ale jest 54.4 [emoji854]
Mi pomagała herbata z imbirem, migdałyCo skutecznego na mega mdłości?
Od 3 rano- gardło zdrętwiałe
Miałam dzisiaj może 2 godziny spokoju![]()
Staramy sie 5 cykl...z tym ze mam juz dzieci ale z nimi jakos szybko bylo w sensie ze przy drugim cyklu bylam juz w ciazy..a tutaj jednak troszke dluzej ale tez jestem po konizacji szyjki maz moj tez bierze od jakiegos czasu leki wiec to moze miec duzy wplyw ale nie poddajemy sieDługo się starasz?![]()
A dzis jeszcze tak mnie kluje lewy jajnik na przemian z prawym ...hmmm wiec moze juz sie tam cos dzieje fajnegoDługo się starasz?![]()