Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Hej dziewczynyJak tam? Ja jutro mam wizytę, jest u mnie 5+5 i martwie się że nic nie zobaczymy.
Pęcherzyk bedzie na pewnoHej dziewczynyJak tam? Ja jutro mam wizytę, jest u mnie 5+5 i martwie się że nic nie zobaczymy.
Co do przejścia na fb lub zamknięta grupę. Z doświadczenia powiem, ze lepiej jeszcze tu zostać na otwartym. Będą dochodziły nowe dziewczyny, a i tu można być trochę anonimowym. My grudniowki sprzed kilku lat na fb poszłyśmy po narodzinach dopiero [emoji23]
Zastanawiam się nad betą i w sumie nie wiem czy robić czy nie.
z jakich aplikacji na telefonie korzystacie? Mi różnie wyliczają tydzień ciąży i nie wiem która aplikacja dobrze liczy...
Zrobiłam dziewczyny Test rano, żeby się upewnić . Wrzucam zdjęcie - zaczynam się cieszyć i dziś w nocy już spać nie mogłam. Tyle myśli w głowie !!!
Nooo kreski az milo! ❤Co do przejścia na fb lub zamknięta grupę. Z doświadczenia powiem, ze lepiej jeszcze tu zostać na otwartym. Będą dochodziły nowe dziewczyny, a i tu można być trochę anonimowym. My grudniowki sprzed kilku lat na fb poszłyśmy po narodzinach dopiero
Zastanawiam się nad betą i w sumie nie wiem czy robić czy nie.
z jakich aplikacji na telefonie korzystacie? Mi różnie wyliczają tydzień ciąży i nie wiem która aplikacja dobrze liczy...
Zrobiłam dziewczyny Test rano, żeby się upewnić . Wrzucam zdjęcie - zaczynam się cieszyć i dziś w nocy już spać nie mogłam. Tyle myśli w głowie !!!
Kurde moj wychodzil do pracy i juz mnie obudzil a ja ide na 9 na paznokcie i nie oplaca mi sie isc spac juz [emoji51] ale za to obiad mam jeszcze z wczoraj wiec jak wroce z pięknymi paznokciami to ide spac jak nic [emoji23][emoji23]
To jest piekneMnie mój o 5:30 obudził i też juz zasnąć nie mogę. Ale pewnie w ciągu dnia nadrobię drzemkami [emoji23]