Mała.czarna
Fanka BB :)
Aaaa wybacz przeczytalam ze oni oboje ida do przedszkolaWiem ale nie mam jak bo nie bede ciagala dzieciaka z goraczkawystarczy ze musi czekac pod przedszkolem.. a niestety musialabym spory kawal dojsc..
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Aaaa wybacz przeczytalam ze oni oboje ida do przedszkolaWiem ale nie mam jak bo nie bede ciagala dzieciaka z goraczkawystarczy ze musi czekac pod przedszkolem.. a niestety musialabym spory kawal dojsc..
Zazdroszczę [emoji16]Mnie mój o 5:30 obudził i też juz zasnąć nie mogę. Ale pewnie w ciągu dnia nadrobię drzemkami [emoji23]
Ja a obu ciazach bylam podobnie i bylo widac juz serducho ale u większości to moze byc i nawet 7/8tydzien na serduchoHej dziewczynyJak tam? Ja jutro mam wizytę, jest u mnie 5+5 i martwie się że nic nie zobaczymy.
Wlasnie jakby oboje szli to bym mogla iscAaaa wybacz przeczytalam ze oni oboje ida do przedszkolasorki ciezko mysle z rana
Nie [emoji39][emoji1]
Koniecznie daj znać jak będziesz po wizycieHej dziewczynyJak tam? Ja jutro mam wizytę, jest u mnie 5+5 i martwie się że nic nie zobaczymy.
Ja od wczoraj mam żyły ale tylko na piersiach.Trzymam kciuki i koniecznie daj znać po wizycie [emoji3590][emoji3590]
A co do objawów u mnie doszły widoczne żyły na piersiach i brzuchu! Wczoraj wieczorem dopiero zauwazylam że po bokach przy kościach biodrowych z obu stron widać żyły, ma tak któraś z was? [emoji50]
Dam znać na pewnoJa a obu ciazach bylam podobnie i bylo widac juz serducho ale u większości to moze byc i nawet 7/8tydzien na serducho![]()
My najbliższych już poinformowaliśmy, ale znajomych to chyba jeszcze z miesiąc poczekamy dla pewnościKiedy będziecie informować najbliższych ? Czekacie do jakiegoś tygodnia?