1016lew
Fanka BB :)
Nikt tu nie jest lekarzem, może to być rwa kulszowa albo cokolwiek innegoPonawiam. Dziewczyny ból pośladka, uciskanie we wczesnej ciąży to normalne?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nikt tu nie jest lekarzem, może to być rwa kulszowa albo cokolwiek innegoPonawiam. Dziewczyny ból pośladka, uciskanie we wczesnej ciąży to normalne?
Podziwiam, musisz być naprawdę cierpliwą osobą by wytrzymać tyle czasu. U mnie to nie przejdzie, nawet jeśli ja bym jakoś wytrzymała dłużej poczekać to mój pewnie i tak by wszystkich poinformował [emoji85][emoji23]
W środę mam planTo testuj!
W środę mam plan
GratulacjeCześć Dziewczynyu mnie wczoraj dzień terminu @ i test pozytywny ❤ dzwoniłam do lekarza i z racji tego że był to cykl stymulowany wizytę mam już w środę (4+4)aby kontrolować przyrost bety. Mam nadzieję że będzie ok
![]()
Chyba bardziej siebieChcesz trzymać nas w niepewności aż do środy? [emoji85]
Gratuluje! Piękne kreseczkiCześć Dziewczynyu mnie wczoraj dzień terminu @ i test pozytywny
dzwoniłam do lekarza i z racji tego że był to cykl stymulowany wizytę mam już w środę (4+4)aby kontrolować przyrost bety. Mam nadzieję że będzie ok
![]()
Rodziców jak będzie serduszko, a babcie czy znajomych chwilę później, ale pewnie długo nie wytrzymam [emoji14]Kiedy będziecie informować najbliższych ? Czekacie do jakiegoś tygodnia?