Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No to tym bardziej, nikt nic nie wie czy ktoś ma z czymś problemy, ja nie miałam a w późnym etapie poprzedniej ciąży miałam rwę. No ale na to nic się nie poradzi. Dlatego ciezko żeby ktogos tu pytać o takie rzeczy I oczekiwać odpowiedzi jak nikt nic nie wie o sobie tak naprawdęMam problemy
Wiadomo?Hehe no przecież wiadomo że ginekolog
U mnie w 4t4d nie było jeszcze nic widać![]()
Od piątku próbuje dodzwonić się do ginekologa by umówić wizyte ale bez skutku
Jeżeli jestem w ciąży i zaczęło mnie rwać no to chyba ginekolog prawda? Może ktoś zadzwoniłby do lekarza innej specjalizacji ale ja wybrałam tegoWiadomo?
Haha zrobisz 2 razy "dwojeczke" i zejdzieDziewczyny dziś się ważyłam i jestem przerażona. Mam prawie 3 kg na plusie. [emoji52] No w weekend sobie nie żałowałam jedzenia ale chyba czas to jakoś ogarnąć [emoji23]
U mnie bylo wtedy widac pecherzyk tylkodzisiaj znowu mnie mocniej kłuje wiec juz zgłupiałam.. ale już mniej mnie to stresuje. Jutro ide do ginekologa to chociaz bede wiedziala czy ciaza w macicy sie rozwija. Nic wiecej raczej nie zweryfikuje bo to będzie dopiero 4+6![]()
No ale nie kazdy gin tak o odbierze moglas konsultowac np z rodzinnymJeżeli jestem w ciąży i zaczęło mnie rwać no to chyba ginekolog prawda? Może ktoś zadzwoniłby do lekarza innej specjalizacji ale ja wybrałam tego![]()
Na szczęście udało mi się że odebrałNo ale nie kazdy gin tak o odbierze moglas konsultowac np z rodzinnym![]()
A co jest nie tak z forum?Dziewczyny utwórzmy może gdzieś jakąś grupę, będzie się łatwiej komunikować