reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe mamy 2021

Ja ostatnia miesiaczke mialam 17.09 🙂 MiWiZu to mamy podobnie ale ja się jeszcze nie umawiałam bo mój gin to od razu w 5 tyg wizytuje no i serduszka jeszcze nie widać więc chce coś koło 6 tyg no chyba że w przyszłym tyg jak zadzwonię to się uprze 😋

reklama
Hej, ja juz zameldowana w pracy, tez mi baaaardzo niedobrze, a rano po wstaniu z lozka to az mi sie cofało, nie wiem, jak dzis wysiedze do 19. Nabralam jedzenia jak na wojne, bede siedziec i jesc :) a wlasnie, mialam pytac - tez macie takie uderzenia goraca - mi czasem jest tak goraco, ze nie idzie wytrzymac, teraz tez musialam podkrecic klime, bo normalnie nie moge wytrzymac ...
Mi jest ciągle zimno [emoji16]

Ja uważam że dzień bez kłaczka w zupie to dzien stracony i w tym duchu mam zamiar wychowywać nasza dzidzie😁🥰 aczkolwiek faktem jest ze nawet jak sprzątasz 140 razy dziennie to wyglada jak wyglada hehe . Najwyzej sie zamontuje bobasowi jakas froterke na śpiochach i będzie pożytek z raczkowania🤣
Uwierz frota nie potrzeba, body i spodenki robi robotę 😂😂

Wynik z środy już jest, a po 16 będzie z dzisiaj więc zobaczymy czy ładnie przyrasta :) widze, że tylko ja mam tak późno wizytę u ginekologa xd
20201009_080059.jpg

Ja dzisiaj czuje się tak dziwnie rozpalona w środku, zmierzylam temp. i mam 36.6 (stała temp. mojego ciała to 35.8) więc 8 kresek więcej w ciąży to chyba jeszcze w granicach normy. A Wy jaka macie temp?
Hej, ja juz zameldowana w pracy, tez mi baaaardzo niedobrze, a rano po wstaniu z lozka to az mi sie cofało, nie wiem, jak dzis wysiedze do 19. Nabralam jedzenia jak na wojne, bede siedziec i jesc :) a wlasnie, mialam pytac - tez macie takie uderzenia goraca - mi czasem jest tak goraco, ze nie idzie wytrzymac, teraz tez musialam podkrecic klime, bo normalnie nie moge wytrzymac ...

reklama
Dzień dobry dziewczyny 😘
Ja już wstałam na chwilkę i żałowałam , mdłości i tak było mi słabo. Posty jakieś mnie oblały. Ledwo wróciłam do łóżka. A tylko chciałam kakao bo jak rano wypije to wtedy troszkę mi lepiej i mogę zjeść śniadanie. W ta noc obudziłam się i nie mogłam zasnąć bo byłam głodna 🙈🙈 pierwszy raz tak w życiu miałam , zjadłam bułeczkę i dopiero mogłam dalej spać 🙈

Do góry