Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Gratulacje ❤ ale zazdroszczeU mnie podwójna radość bliźniaki.
Termin na 6.06.21r
Czy któraś ma bliźniaki? Bo będę szczera mam mnóstwo pytań bo nigdy w rodzinie ich u nas nie było a w tym cyklu wyszły 2 jaja z jednego jajnika
U mnie podwójna radość bliźniaki.
Termin na 6.06.21r
Czy któraś ma bliźniaki? Bo będę szczera mam mnóstwo pytań bo nigdy w rodzinie ich u nas nie było a w tym cyklu wyszły 2 jaja z jednego jajnika
Gratulacje! Robiłaś bete? Jeśli tak to jaka była?
Pytam bo u mnie były dwa pęcherzyki, ale były tak wielkie że miałam mieć cykl bezowulacyjny po czym okazało się że owulacja była i do tego jeszcze ciąża. Zastanawiam się czy pękły oba i też się tak zaskoczę czy jednak jeden pękł [emoji14]
Ja tez bym chciała popracować do końca listopada/połowy grudnia może. Na pewno nie dłużej niż do świąt![]()
U mnie podwójna radość bliźniaki.
Termin na 6.06.21r
GratulacjeU mnie podwójna radość bliźniaki.
Termin na 6.06.21r
Juz wykorzystuje wypoczynkowy, zostanie ki 15 dni, chciałam zachomikowac na po macierzyńskim po drugim dzieckuJa bym sprawidziłam ile mam urlopu do wykorzystania. Urlop wypoczynkowy nalicza się z góry, czyli 1stycznia nalicza się 20 bądź 26 dni. Chyba, ze to Twoja pierwsza praca to inaczej się liczy. Możliwe ze masz jeszcze pare dni za 2020 rok i poprostu bym go wybrała![]()
Koleżanka pojechała w czasie zwolnienia i nie wypłacili jej za ten okres, na którym była na zwolnieniu, bo ją akurat skontrolowali.Dziewczyny, a czy wiecie jak to jest na l4, gdy np. chce sie pojechac na kilka dni do innego miasta (moj dom rodzinny jest gdzie indziej)? czy to w ogole wchodzi w gre?
Ale za jaki okres? Za cale l4 czy za te kilka dni?Koleżanka pojechała w czasie zwolnienia i nie wypłacili jej za ten okres, na którym była na zwolnieniu, bo ją akurat skontrolowali.