reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe mamy 2021

reklama
Cześć moje kochane❤ ja juz po lekarzu. Beta 128, w 28 d.c., TSH niestety 3. A już było 1,5. Umowie się jutro do endo. A na piątek mam diabetologa. Ze szczegółami opowiem Wam wszystko jutro ale jestem przeszczęsliwa😁❤ widziałam pęcherzyk na USG😁 nie zdążyłam jeszcze wszystkiego przeczytać ale jutro nadrobię, buziakuje Was mocnooo. Aha i L4 juz mam👍

Cześć moje kochane❤ ja juz po lekarzu. Beta 128, w 28 d.c., TSH niestety 3. A już było 1,5. Umowie się jutro do endo. A na piątek mam diabetologa. Ze szczegółami opowiem Wam wszystko jutro ale jestem przeszczęsliwa😁❤ widziałam pęcherzyk na USG😁 nie zdążyłam jeszcze wszystkiego przeczytać ale jutro nadrobię, buziakuje Was mocnooo. Aha i L4 juz mam👍
Cudowne wiesci ❤ ahh te tsh to taka łajza!

Cześć dziewczyny. Jestem w 4t4d termin wg aplikacji wychodzi mi na 04.06.
To moja 4 ciąża. Mam synka, który jest czerwcowym maluszkiem 2015 😉 i miałam 2 straty. Ostatnia w maju tego roku.
Jak tylko zobaczyłam 2 krechy na teście (26dc) zrobiłam betę 110. I wizyta u lekarza po receptę. Ta ciążę mam na heparynę w zastrzykach 1xdziennie i 2x dziennie luteina. Bardzo się boję ale mam również ogromną nadzieję.
Już pierwsze objawy mam piersi bola, słabo duszno mi się robi, bardzo wyostrzony węch, dużo rzeczy mi śmierdzi 😅 pierwsze nudności i zgaga. I mam już mózg wielkości groszka haha. Dzisiaj czyste kubki schowałam do lodówki , a herbatę zalalam zimna woda z dzbanka filtrującego i byłam bardzo zdziwiona czemu się nie parzy 🤣😅
Od wizyty u lekarza jestem na L4.

PS. Mam nadzieję że na dłużej już z Wami zostanę 😘

Cześć dziewczyny. Jestem w 4t4d termin wg aplikacji wychodzi mi na 04.06.
To moja 4 ciąża. Mam synka, który jest czerwcowym maluszkiem 2015 😉 i miałam 2 straty. Ostatnia w maju tego roku.
Jak tylko zobaczyłam 2 krechy na teście (26dc) zrobiłam betę 110. I wizyta u lekarza po receptę. Ta ciążę mam na heparynę w zastrzykach 1xdziennie i 2x dziennie luteina. Bardzo się boję ale mam również ogromną nadzieję.
Już pierwsze objawy mam piersi bola, słabo duszno mi się robi, bardzo wyostrzony węch, dużo rzeczy mi śmierdzi 😅 pierwsze nudności i zgaga. I mam już mózg wielkości groszka haha. Dzisiaj czyste kubki schowałam do lodówki , a herbatę zalalam zimna woda z dzbanka filtrującego i byłam bardzo zdziwiona czemu się nie parzy 🤣😅
Od wizyty u lekarza jestem na L4.

PS. Mam nadzieję że na dłużej już z Wami zostanę 😘
Hej hej :) Pieknie i trzymamy kciuki :) Tak szybko bylam u gin? Bylo juz cos widac? 😍

reklama
Do góry