Niesia90
Fanka BB :)
GratulujeCześć Mamusie. Z chęcią do was dołączę. Termin 10.06.2021. Wypada w 7 urodziny mojej córeczki. Obaw mam milion sto, dlatego myślę, że wsparcie na forum pomoże przetrwać ten najbliższy czas do pierwszego badania.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
GratulujeCześć Mamusie. Z chęcią do was dołączę. Termin 10.06.2021. Wypada w 7 urodziny mojej córeczki. Obaw mam milion sto, dlatego myślę, że wsparcie na forum pomoże przetrwać ten najbliższy czas do pierwszego badania.
Gratuluje [emoji846] tez mam termin na 10.06 wg kalkulatorów [emoji16]
A kiedy masz usg? Pewnie pisałaś ale już nie pamietamJa wg OM też mam na 10tego. Zobaczymy co wyjdzie z usg.
Mój jedyny sposób to zjedzenie małej np bułeczki i kubek kakao w łóżku i dopiero powoli wstaje. Ale mdłości męczą i tak cały czas... I cały dzień czuje się bardzo do dup...Ojaa, wsółczuję bo już sama też wiem co to znaczy... od wczoraj mam mdłości konkretne. Dziewczyny, macie jakieś sposoby na śniadanie? Żeby go od razu nie oddać?Ja po zdjedzeniu śniadania siedzę już godzinę zielona
![]()
U mnie też tak jest... Staram się coś ogarnąć w domku ale słabo mi wychodzi, co chwilę muszę odpocząćjeju czy u Was tez tak szaro i deszczowo? moj poziom energii wynosi zero. mam dwie pary skarpet i chce sie zawinac w kokon.
Ooo to duża betaJa zrobiłam pierwszy raz bete w 30dc-1239
A kiedy masz usg? Pewnie pisałaś ale już nie pamietam [emoji28]
Będzie dobrze!!! Musi byćWizyta jutro, powinno juz byc serduszko![]()