Niesia90
Fanka BB :)
Super! Bardzo się cieszęJestem po wizycie, jest piękny pecherzyk, ciałko żółte i maleńki zarodek (z bijącym serduszkiem) . Ciaza jest młodsza, to ok 5t5d. Dostalam duphaston i kolejna wizyta za 2 tyg![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Super! Bardzo się cieszęJestem po wizycie, jest piękny pecherzyk, ciałko żółte i maleńki zarodek (z bijącym serduszkiem) . Ciaza jest młodsza, to ok 5t5d. Dostalam duphaston i kolejna wizyta za 2 tyg![]()
Tak. Suplementuje już od Ok 2 latC
Ohhh, to oczekiwanie najgorsze...
A brałaś już wcześniej kwas foliowy?
Ja bym chciała powiedzieć najbliższym, też przyjaciółce bo sama jest w ciąży, więc myślę że mega się ucieszy[emoji16]ooo widze ze nie tylko ja chce czekac do Swiat[emoji1][emoji1][emoji1] poki co z oglaszaniem wiesci mi sie nie spieszy, ale wiadomo.. to sie moze zmienic![]()
Miałam tak z pierwszą. Obie siedzialysmy w restauracjach, chodzilysmy na kolację i płoty z mężami i wszyscy milczeliśmy. "Zażartowalismy" wszyscy w prima aprilis i wyszło, że urodzilysmy tego samego dnia, także piękna sprawaJa bym chciała powiedzieć najbliższym, też przyjaciółce bo sama jest w ciąży, więc myślę że mega się ucieszy[emoji16]
Zanim brzuszek zacznie rosnąć to jeszcze nieco czasu macica ma na zrośnięcie. Ja po dwóch cc jestem.Właśnie wyszłam od ginekologa. Padł tekst "a kto pozwolił zachodzić w ciążę tak szybko?". Bo Michał równo rok od cesarki i mam z prawej nie do końca zrośnięte. Przepisał mi dulphavit, cytologię pobrał, dostałam skierowania na druga betę, cytomegalie i to pierwsze USG, które mam 23 października, a wizytę u niego 26 października, jeśli wszystko będzie ok.
On jest naprawdę dobrym specjalistą, martwi się ewidentnie. Wlasciwie to jedyny ginekolog luxmedu, którego szanuje i do którego mam zaufanie. Pracuje też w szpitalu, w luxmedzie prowadził też moja pierwszą ciążę, ale dość późno go poznałam, dlatego zaufałam temu prywatnemu.Zanim brzuszek zacznie rosnąć to jeszcze nieco czasu macica ma na zrośnięcie. Ja po dwóch cc jestem.
A swoją drogą, lekarz nie powinien takich pytań zadawać, niech się skupi na tym co obecnie jest a nie jakieś morały prawic...
Ja bym chciała powiedzieć najbliższym, też przyjaciółce bo sama jest w ciąży, więc myślę że mega się ucieszy[emoji16]
W Gdansku, idę do Lux Medu na Jaskowej DolinieZależy w jakim mieściegdzie mieszkasz?
A który masz tydzień że już widać serduszko? Zastanawiam się na kiedy wcelować żeby już zobaczyć serduszko.
My nikomu nie powiwdzielismy, nawet naszym dzieciom niczego nie zdradzamy. Czekam na usłyszenie serduszka i wtedy powiemy.