• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwcowe mamy 2021

Ja dalej przed testem, jak ostatnia twarda jeszcze nie robiłam :)
Objawy dość szybko mi się pojawiły - i są identyczne jak w poprzedniej gdy był tylko pusty pęcherzyk, dlatego jestem prawie pewna, jednak wolę testować po terminie @. Zmulenie przyszło najpóźniej, dopiero 3 dzień jak odczuwam.

Wow, jesteś mistrzem cierpliwości!!! :) Ja po owulacji milion razy dziennie sprawdzałam aplikację i w kółko liczyłam, ile jeszcze dni mam czekać :D trochę jak z zaglądaniem do lodówki :P

reklama
Wow, jesteś mistrzem cierpliwości!!! :) Ja po owulacji milion razy dziennie sprawdzałam aplikację i w kółko liczyłam, ile jeszcze dni mam czekać :D trochę jak z zaglądaniem do lodówki :p
w aplikacje często zaglądam xD, ale wiem że testowanie przed terminem @ to bardzo duża loteria, dlatego się wstrzymuję, a kusi ^^ Teraz sobie patrzę ginekologów w okolicy, mimo że tak wcześnie aby być zorientowanym, bo u swojego chyba nie zostanę, gość ma dużą wiedzę ale tak naprawdę to nie odczuwam jego zainteresowania, byleby szybciej się pozbyć

Ja niestety przytylam 24kg w pierwszej i zeszło tylko 10... karmiła piersią. W drugiej już się pilnowałam i weszło tylko 8kg, zeszło po porodzie ale nic wiecej :( teraz jak się uda - testowanie dopiero 17.10 jak nie przyjdzie @ to będę mega uważać.
Ja też karmiłam piersią z zeszło tylko tyle co przytyłam a resztę to dieta ćwiczenia i zmiana nawyków 😊

Ja niestety przytylam 24kg w pierwszej i zeszło tylko 10... karmiła piersią. W drugiej już się pilnowałam i weszło tylko 8kg, zeszło po porodzie ale nic wiecej :( teraz jak się uda - testowanie dopiero 17.10 jak nie przyjdzie @ to będę mega uważać.
Ja w pierwszej ciąży przytyłam 8 kg zeszło jeszcze w szpitalu obecnie mam prawie 5 kg mniej i niedowagę, wiec u mnie obawa w druga stronę ze jestem za chuda żeby utrzymać ciąże.

w aplikacje często zaglądam xD, ale wiem że testowanie przed terminem @ to bardzo duża loteria, dlatego się wstrzymuję, a kusi ^^ Teraz sobie patrzę ginekologów w okolicy, mimo że tak wcześnie aby być zorientowanym, bo u swojego chyba nie zostanę, gość ma dużą wiedzę ale tak naprawdę to nie odczuwam jego zainteresowania, byleby szybciej się pozbyć
To kiedy bedziesz testowac? 😎

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry