reklama

Czerwcowe mamy 2021

Witajcie z rana, u mnie wreszcie pogoda się troszkę poprawiła, a ja muszę siedzieć 12h w pracy :/ do rzeczy że chociaż weekend wolny. Piętami że niektóre z Was są chwile przed ślubem, nie jesteście w czerwonej strefie? Ponoć zakaz imprez okolicznościowych...
My ślub braliśmy w kwietniu, żadnej imprezy tylko mały obiad dla rodziny, za świadków była moja mama i wujek mojego. Długi się wahaliśmy czy odwołać/przełożyć/utrzymać termin ale postanowiliśmy zostawić i zrobić bardzo skromny ślub i nie żałuję :) także trzymam kciuki żeby wyszło tak jak chcecie :)

Chciałabym się umówić na 30.10 do lekarza, będzie to jeśli dobrze liczę 6+6, myślicie że będzie coś widać? Nie chcę dłużej czekać bo potem jest wszystkich świętych i różnie bywa, a mój lekarz przyjmuje tylko w środy i w piątki... :/

reklama
musze zapisywac wasze rady :) jestem totalnie zielona i na pewno kupilabym cos zbednego.
Zawsze kupi się coś zbędnego 😁😁 a jak już będzie syndrom wicia gniazda to wtedy już w ogóle ciężko się powstrzymać 😂😂
Ja np. miałam zwykły aplikator do nosa i dawaliśmy radę bez problemu. Nie wyobrażam sobie że chce wyczyścić dziecku nos i muszę wyciągać odkurzacz. Dlatego pamiętajmy, że każda z nas potrzebuje trochę czegoś innego 😉

Witajcie z rana, u mnie wreszcie pogoda się troszkę poprawiła, a ja muszę siedzieć 12h w pracy :/ do rzeczy że chociaż weekend wolny. Piętami że niektóre z Was są chwile przed ślubem, nie jesteście w czerwonej strefie? Ponoć zakaz imprez okolicznościowych...
My ślub braliśmy w kwietniu, żadnej imprezy tylko mały obiad dla rodziny, za świadków była moja mama i wujek mojego. Długi się wahaliśmy czy odwołać/przełożyć/utrzymać termin ale postanowiliśmy zostawić i zrobić bardzo skromny ślub i nie żałuję :) także trzymam kciuki żeby wyszło tak jak chcecie :)

Chciałabym się umówić na 30.10 do lekarza, będzie to jeśli dobrze liczę 6+6, myślicie że będzie coś widać? Nie chcę dłużej czekać bo potem jest wszystkich świętych i różnie bywa, a mój lekarz przyjmuje tylko w środy i w piątki... :/
Jeśli jest czerwona strefa to odbywa się ślub normalnie, tak? A potem co? Może być obiad rodzinny na 59 osób czy też nie?

reklama
Ja Np nie kupię już sterylizatora ani podgrzewacza do butelek. W ogóle tego nie używałam 😂 za to kupię lepszy laktator elektryczny. Nie kupię żadnego aplikatora do nosa , tylko i wyłącznie katarek do odkurzacza.
Ja natomiast nie wyobrażam sobie nie mieć podgrzewacza do butelek bo w nocy zawsze ściągałam pokarm potem podgrzewalam i szybko zmiana pampersa i ciepłe mleczko i cała noc spałam ja i dziecko. Ja nie jestem z tych matek co siedzą w nocy po kilka godzin z cyckiem bo dbam też o swoje wyspanie żeby potem funkcjonować jak w domu jest jeszcze dwójka dzieci które chcą wypoczetej mamy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry