Dzej.zi
Fanka BB :)
Wiem że w rozpoznaniu lekarz wpisywał ciaze, wglądu do recepty nie mam bo dostalam tylko numer ale jutro się okaże.
Tylko musisz miec wpisane kod C![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tylko musisz miec wpisane kod C![]()
No byloby fajnie, zawsze to oszczednoscWiem że w rozpoznaniu lekarz wpisywał ciaze, wglądu do recepty nie mam bo dostalam tylko numer ale jutro się okaże.
Ja teraz przy
No byloby fajnie, zawsze to oszczednosc![]()
Muszę podpytać lekarzaJa na razie nie jestem w ciąży. Ale liczę na to, że do Was dołączębędę miała wtedy heparyne bo takie mam zalecenia od genetyka. Z tego co wiem to weszła nowa ustawa. Lekarz wypisuje receptę z kodem C i są całkowicie bezpłatne. Dlatego byłam zdziwiona, że za leki płacicie w ciąży
Gratuluję Wam ciąż ☺
Czekamy na pozytywJa dalej przed testem, jak ostatnia twarda jeszcze nie robiłam
Objawy dość szybko mi się pojawiły - i są identyczne jak w poprzedniej gdy był tylko pusty pęcherzyk, dlatego jestem prawie pewna, jednak wolę testować po terminie @. Zmulenie przyszło najpóźniej, dopiero 3 dzień jak odczuwam. I też czasem właśnie dochodzi żołądek, coś pod zgagę
Piękne kreski!! Gratulacje [emoji256] Co to za test?To i ja już chyba mogę się przyłączyćto moja 2 ciąża. Okres powinien być 30.09 imam nadzieję że nie przyjdzie. 25.09 wyszedł mi już test (poniżej). W poniedziałek beta 840, progesteron 15,85 (nie wiem czy nie za niski), w środę powtarzam betę. Wizyta u ginekologa- 7.10
Pozdrawiam i trzymam za wszystkie kciuki[emoji3590][emoji3590]
Woow jaka piekna beta i kreseczkaTo i ja już chyba mogę się przyłączyćto moja 2 ciąża. Okres powinien być 30.09 imam nadzieję że nie przyjdzie. 25.09 wyszedł mi już test (poniżej). W poniedziałek beta 840, progesteron 15,85 (nie wiem czy nie za niski), w środę powtarzam betę. Wizyta u ginekologa- 7.10
Pozdrawiam i trzymam za wszystkie kciuki❤❤
Piękne kreski!! Gratulacje [emoji256] Co to za test?
Myślę, że warto przedzwonić do gina jeśli chodzi o ten progesteron.
Mysle ze nie ma co ryzykowac. Pomysl sobie ze teraz bedziesz miala kwarantanne. Ani wizyty kontrolnej ani nic w tych rzeczy.Test mąż kupił w aptece, nie pamietam jaki bo wywaliłam opakowanie....kilka dni temu robiłam też test clearblue, który pokazał 2-3, czyli wg instrukcji 4-5 tydzień ciąży.
Czuję się okropnie- w nocy budzi mnie ból piersi, z samego rana potworne mdłości i biegunka (w pierwszej ciąży też miałam problemy z biegunkami)
Nie wiem co dalej robić...pracuję w przedszkolu, mam 6 latki, grupa 25 osób a ja ciągle się skupiam żeby nie zwymiotować. Do tego nie miałam żadnej choroby zakaźnej (ospa, różyczka, itp). Nie wiem czy rozmawiać teraz z dyrektorką, czy jednak poczekać do 7.10![]()