Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Trzymam!Dzisiaj mam pierwszą wizytę po godz 16, trzymajcie kciuki, stresuje się jak podczas robienia testu![]()
Trzymam [emoji106]Dzisiaj mam pierwszą wizytę po godz 16, trzymajcie kciuki, stresuje się jak podczas robienia testu [emoji3064]
W ogole robiłaś w końcu ten test na covid?Trzymam!
Bo ja to z tych przewrażliwionychJa bez też spałam spokojnienie ma co sobie też wkrecać zaraz tej śmierci łóżeczkowej itp. Kuzynka męża cały czas mi gadała o śmierci łóżeczkowej, a sama z małą spała w łóżku co jest dużo bardziej niebezpieczne xd
Tak czekam na wynikiW ogole robiłaś w końcu ten test na covid?
oooo, a imiona to juz osobna historiaJa juz wczoeaj spalam o tej porzeja o wozku jaki chce wiem juz dawno dawno tak jak o imieniu jakie damy jesli bedzie córka. Nawet jeszcze wtedy nie myslelismy o ciazy
![]()
Ja mocno ograniczam mięso i w ogóle nie zakładam, że dziecku czegoś zabraknie. Jem dużo kasz, warzyw, roślin strączkowych. Dostarczam zdrowe tłuszcze i białka, myślę, że gorzej jest, jak mama je np karkówkę z grilla niż wegetariankaW poprzedniej ciąży ginekolog zalecał nie jeść wieprzowiny i kurczaka.
oooo, a imiona to juz osobna historiau nas maz od zawsze mowil ze marzy o coreczce Zosi i chyba tak zostanie, chociaz to imie jest ostatnio tak popularne, ze az mnie to przeraza. A ja mam faze na imie Staś, chociaz mezowi sie nie podoba
pamietam, ze jak pierwszego syna chcialam nazwac Wojtek, to tez protestowal - ale jest Wojtek
![]()
Boże, takie pieprzenie lekarzy mam ochotę wyrzucić do kosza. Tak, każda matka, której dziecko zmarło, instynktownie czuła, że dziecko przestanie oddychać. Debile, słowo dajęNasz pediatra, gdy był na pierwszej wizycie u nas w domu, zapytałam czy ten monitor który zakupiłam jest dobry, czy poleca, nawet spojrzeć nie chciał i stwierdził że matka zawsze instynktownie wyczuje gdy się coś dzieje. Nasze dzieci nie miały bezdechów itp. Ale fakt, śpi sie spokojniej.