reklama

Czerwcowe mamy 2021

Dziewczyny znowu mam tyly 😂 ja za wami nie nadążam. Wczorsj dużo czytałam o tym nifty i kurka nie ma zbyt dobrych opinii to badanie często się myli także jeszcze zapytam mojego lekarza.
Dzisiaj cos męczy mnie zgaga mdłości nie mam żadnych tylko piersi trochę bardziej odczuwalne.
Z laktatorow mogę wam szczerze polecić medele swing rewelacja najlepszy jaki może być przerabiałam avent i inne pierdy nic nie może się równać medeli 🙂
Matko ja tak czytam i czytam i mowie o co chodzi 😂
Jakie pierdy jak u meneli 😂😂😂😂

reklama
Boże, takie pieprzenie lekarzy mam ochotę wyrzucić do kosza. Tak, każda matka, której dziecko zmarło, instynktownie czuła, że dziecko przestanie oddychać. Debile, słowo daję :)
Uwierz mi ze się czuje, syn spał z nami w łóżku i dwa razy obudziłam się sama z siebie z przeczuciem ze coś jest nie tak i syn się zakrył kołdra. A ile przypadków ze monitor nie zadziała ? To tylko sprzęt. Ja nie ufam.

Ja dawno temu bralam Clexan bo miałam całą noge w gipsie - sama robiłam sobie zastrzyki po tym jak moja mama pomyliła to zajecie z grą w rzutki [emoji3] kilka razy celowała tą igłą aż zrobila mi 3 dziury, zanim sie wbiła ostatecznie..
Ale pamietam ze niemile bylo to uczucie i troszke bolało.
ja na pierwszy zastrzyk pojechalam do mamy, bo ma wlasnie wyksztalcenie pielegniarskie. Jak musialam sobie wbic sama igle, to myslalam ze zejde, bo jestem panikara 😂 no generalnie zalezy jak sie wklujesz, to potrafi zabolec - ale mnie zawsze bardziej boli jak juz wyciagne igle i lek zaczyna sie rozchodzic. Ale zeby tylko ta ciaza sie utrzymala, to ja moge nawet kluc sie dziesiec razy dziennie :)

Super [emoji3590]
To ja [emoji16][emoji16]
Jest pęcherzyk, pęcherzyk żółtkowy, zarodek i bijące serduszko [emoji3531] USG z ostatnią @ pokrywa się.karty ciąży jeszcze nie mam założonej. Za 2 tyg kolejna wizyta. Leki ciągle te same. Dzisiaj już miałam za darmo. I mam zrobić całą listę badań.
Ale powiem Wam szczerze że boję się jeszcze cieszyć [emoji6]

Poczytaj o tym [emoji8] czasem sobie nie zdajemy sprawy z różnych rzeczy, wiem ze takie wstrząsy mogą powodować uszkodzenia mózgu, bo główka lata i się obija. No i wiesz jak jedziesz samochodem po dołach to tez to dla ciebie nie jest przyjemne (a samochód ma amortyzację) to co dla takiego małego ciałka nierówne chodniki czy wertepy ;)
To mi namąciłaś w głowie, bo będę musiała przemyśleć i jak coś to wybrać jakiś tani wózek ten pierwszy, a później przerzucić się dopiero na tą naszą spacerówke. Z tym, że mi się szczerze mówiąc średnio chce szukać i analizować [emoji23]

U mnie jest tak, ze mam mega malo dziewczynek w rodzinie, wiec malo moich wymarzonych imion jest "zajetych" 😊 dziewczynka będzie Blanka, ale podoba mi sie tez Antosia, Pola, Amelia, Nina, Zosia, Nela, Melania albo Lena. A z chlopcem jest gorzej, bo od zawsze marzyl mi sie Aleksander albo Antoś, ale to pierwsze wystepuje x4 w bardzo bliskiej rodzinie mojego K., a drugie nosi jego chrześniak 🙈 więc będzie Julek lub Staś po dziadku ❤

reklama
Uwierz mi ze się czuje, syn spał z nami w łóżku i dwa razy obudziłam się sama z siebie z przeczuciem ze coś jest nie tak i syn się zakrył kołdra. A ile przypadków ze monitor nie zadziała ? To tylko sprzęt. Ja nie ufam.
Akruat Ci się udało :) może i były takie przypadki, ale to nie ufa się ślepo sprzętom, tylko lepiej się śpi po prostu. Ja nie spałam z małym, spał na dostawcę pół roku, od 6. Miesiąca życia w swoim pokoju w łóżeczku szczebelkowym. Ja uważam, że monitor pomaga, nie przeszkadza, bo jeśli ktoś twierdzi, że może się popsuć, ale wierzy swojej intuicji, to jest taka osoba pomylona ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry