Mała.czarna
Fanka BB :)
Ja chodzę na NFZ akurat w tej ciazyA powiedzcie dziewczyny do lekarza chodzicie na NFZ czy prywatnie? U nas jakiś kosmos gdziekolwiek się dostać, nawet prywatnie terminy najbliższe za miesiąc i cudem wyprosiłam na 26.10.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja chodzę na NFZ akurat w tej ciazyA powiedzcie dziewczyny do lekarza chodzicie na NFZ czy prywatnie? U nas jakiś kosmos gdziekolwiek się dostać, nawet prywatnie terminy najbliższe za miesiąc i cudem wyprosiłam na 26.10.
Potter dobry ja wszystko!Wlasnie wlaczylam Pottera, dzieki za cynk! A za tydzien ostatnia czesc, trzeba naszykowac chusteczki![]()
A kiedy masz kolejne usg?U mnie lekarka powiedziała, ze termin praktycznie jest zgodny z OM ( bo tylko 1 dzień młodsza ciaza wyszla) i że zarodek jest idealnej wielkosci co do wieku ciązy i poprzedniego usg [emoji4]
Jak lubisz mafię, kartele narkotykowe i takie tematy to polecam Queen od the southhaha wiem znam to uczucie, czasem pol godziny czegos szukam po to, zeby ogladac przez 5 minut![]()
leze na kanapie, bo jak sie nie ruszam, to mnie tak nie mdli. Wypilam ciepla herbate z cytryna i imbirem i jakos tak lzejNo ceny są obłakane.
Jak kochana z mdlosciami? Przeszło cos?
Pierwsza wizyta prywatnie ale kolejna umówiłam się już na NFZ, w końcu za coś place, ale fakt faktem lekarz ma mniej czasu na wizycie na NFZ. Kiedyś lekarz mi powiedział, że czego ja on niego oczekuje na tej prywatnej wizycie, że przecież nie powie mi nic więcej niż jest w stanie stwierdzić a prywatna wizyta nie sprawi że szybciej wrócę do zdrowia (to był akurat neurolog). W sumie miał rację.A powiedzcie dziewczyny do lekarza chodzicie na NFZ czy prywatnie? U nas jakiś kosmos gdziekolwiek się dostać, nawet prywatnie terminy najbliższe za miesiąc i cudem wyprosiłam na 26.10.
Sorry ale to brzmi jakbys piła do @dory ze zaszła w ciaze bo ma kilka lat wiecej niz Ty i to jej ostatni dzwonek. Średnio fajnie. Chyba ze masz na myśli cos innego.Nie ja nie.. ja mam jeszcze dobry wiek produkcyjny, zachodzę w ciąże druga bo tego chciałam![]()
Coś w tym jwst, jak sie lezy to jest lepiej zdecydowanieleze na kanapie, bo jak sie nie ruszam, to mnie tak nie mdli. Wypilam ciepla herbate z cytryna i imbirem i jakos tak lzej![]()
Jak lubisz mafię, kartele narkotykowe i takie tematy to polecam Queen od the south![]()
Kiedy masz wizytę?Z kalendarza ja, choć wizyty nie miałam jeszcze, ale myśle ze owulacja była później
Dzieci nie wymuszają... ani noworodki, ani dzieci 5letnie; nie mają takiego mechanizmu w głowie rozwiniętego. Ale żeby takie rzeczy wiedzieć, to trzeba teoche poczytać, a szkoda, że taka wiedza nie jest dostępna na szkole rodzenia.
a co do spania, syn spi z nami prawie codziennie po pol nocy tak, a mimo wszystko mamy udane życie seksualne i jest ta bliskośćjak ktoś, nie ma dzieci to jest najmądrzejszy- tez taka byłam
a jak przyjdzie taki egzemplarz, że nie usnie nigdzie indziej niż mamą,to będziecie miały to gdzieś byle by tylko spało
Dziecko to nie robot, to tak samo ważny człowiek jak my