Domi_Polka
Fanka BB :)
TrZymam mocno kciuki. 27 musi być szczęśliwy dla nasTo u mnie podobnie, w dniu pierwszej wizyty (wtorek) miałam 6+4 i też tylko mały pęcherzyk. Strasznie się boję tej następnej wizyty, ale mam nadzieję, że usłyszę serduszko![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
TrZymam mocno kciuki. 27 musi być szczęśliwy dla nasTo u mnie podobnie, w dniu pierwszej wizyty (wtorek) miałam 6+4 i też tylko mały pęcherzyk. Strasznie się boję tej następnej wizyty, ale mam nadzieję, że usłyszę serduszko![]()
A to pierwsza ciaza czy kolejna?Liczę na to z całego serca, no panicznie boję się pustego jajaChociaż wiem, że muszę myśleć pozytywnie, bo to ma duży wpływ
![]()
Szkoda że nie u mnieBoze, dzis chyba taki dzien. Ostatnio narzekalam na zaparcia, a dzis kurcze jak mnie dopadlo, to musialam sie scian w toalecie trzymac![]()
Tak, też trzymam za Ciebie mocno kciukiTrZymam mocno kciuki. 27 musi być szczęśliwy dla nas![]()
Ja mam tak 30 dni średnio. Owulacje wyczuwam zawsze po bólu No i krew ze mnie poleciała jak w kranu przy sikaniu. Wtedy zapewne była owu. Stawiam ze 3 dni później seks był tym który dał szczęście.@Domi_Polka macie długie cykle? Wiecie kiedy owulacja?
Pierwsza moja ciąża obumarła w 12 tc dwa lata temu, dlatego teraz czarne myśli mnie nie opuszczają na krok...A to pierwsza ciaza czy kolejna?
Szkoda że nie u mniewyslij mi trochę fluidow
![]()
Ja to samoBoze, dzis chyba taki dzien. Ostatnio narzekalam na zaparcia, a dzis kurcze jak mnie dopadlo, to musialam sie scian w toalecie trzymac![]()
Prymzykro miPierwsza moja ciąża obumarła w 12 tc dwa lata temu, dlatego teraz czarne myśli mnie nie opuszczają na krok...![]()
Proszę mi zdradzać zaraz już co wy jecieJa to samowyszłam z synem i narzeczonym do samochodu, bo młody chciał u babci spać, ale wrocilam szybko do domu, bo rewolucja mnie dopadła
pół godz w toalecie... niezle czyszczenie, wiec musieli pojechać sami.
Że być może owulacja się przesunęła ze względu na moją dziwną ostatnią miesiączkę, która trwała 16 dni, z czego 10 pierwszych to było tylko lekkie plamieniePrymzykro miale pamiętaj ze po burzy zawsze wychodzi słońce i tym razem musi być dobrze
A co mówił lekarz na wizycie?
No właśnie nic takiego niezwykłegoProszę mi zdradzać zaraz już co wy jecie![]()