reklama

Czerwcowe mamy 2021

nie mam pojęcia, w starym laboratorium też z reguły trwało to dwa dni, dziś poszłam do nowego i podobno teraz tylko Wrocław w mojej okolicy wykonuje bete, dlatego długo się czeka... Mam nadzieję że w może w internecie pojawia sie wyniki szybciej, chociaż koleś w punkcie pobran mówił że mała szansa ...
Szkoda :( No ale na bank brdzie piekna :) Ja bete mam zawsze w ten sam dzien cale szczescie

reklama
nie mam pojęcia, w starym laboratorium też z reguły trwało to dwa dni, dziś poszłam do nowego i podobno teraz tylko Wrocław w mojej okolicy wykonuje bete, dlatego długo się czeka... Mam nadzieję że w może w internecie pojawia sie wyniki szybciej, chociaż koleś w punkcie pobran mówił że mała szansa ...
Boziu to całą wieczność... U nas w diagnostyce jest po 15 online a w szpitalu w laboratorium o 8 robiłam i o 10.30 miałam wynik.

Ja jestem drugi raz na zwolnieniu w tym roku. Szefowa się tylko cieszy że tym razem mi płacić nie musi za pierwsze 30dni😅
Boję się że znowu nic nie wyjdzie. Bardzo się boję. Najchętniej codziennie bym betę robiła. ( Powstrzymuje się jakoś). Dzisiaj się nakręciłam że beta 110 w 26dc to może jednak za niska... Cieszę się że piersi mnie bolą i już widać że się zmieniają. Bo ostatnio przestały boleć i było po wszystkim ☹
Ale bałam się pracować żeby nie być na kwarantannie i nie mieć żadnej infekcji.

Jaka tam niska :) Ja dokladnie w 27dc mialam bete 60. To wszystko tak naprawde zalezy od owulacji i momentu implantacji, sa to dosc ruchome daty :)

Vingag, trzymam kciuki za wyniki!!!

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry