reklama

Czerwcowe mamy 2021

reklama
Ja tez dzis 12 godzin, wylozylam sie orzy biurku i walcze z mdlosciami. Dzis rano powiedzialam o ciazy kolezance przy zmianie, troche mi sie przykro zrobilo, bo nie uslyszalam zadnych gratulacji, tylko placz nad tym, ze grafik sie posypie... Ale utwierdzilo mnie to tylko w przekonaniu, ze w czwartek biore zwolnienie, bo nikt na moim miejscu sie by nawet nie ogladal za siebie...
No bardzo nieładnie ze strony kolezanki :( Najgorsza rzecz faktycznie to właśnie grafik. Straszne ze Bedzie musiala przez chwilę dac z siebie kilka procent więcej...
Kochana bardzo dobrze zrobisz! Powinnas juz dawno byc w domu i odpoczywać

No bardzo nieładnie ze strony kolezanki :( Najgorsza rzecz faktycznie to właśnie grafik. Straszne ze Bedzie musiala przez chwilę dac z siebie kilka procent więcej...
Kochana bardzo dobrze zrobisz! Powinnas juz dawno byc w domu i odpoczywać
i tak zrobie, bez wyrzutow sumienia. Szef dzwonil zeby naszykowac waluty wiec tez dzis bedzie u mnie i powiem. Jeszcze tylko glupi tekst z jego strony, jutro nocka i w koncu odpoczne :)

Ja dziewczyny wstalam, mdli mnie wiec mowie zjem cos, pije sobie activie z otrębami. Macie tez uczucie takiego ciężkiego żołądka?
Muszę się zebrać zeby posprzątać łazienkę bo juz serio wstyd bo z tydzien jej nie mylam 🙈

Dziewczyny, pomysl z kilkoma watkami rowniez mi sie słabo podobal ale pomyslalam, zeby załozyc watek z informacjami o nas [emoji4]
Kazda dziewczyna by miała swoj 1 post z info ile lat, ile dziec, termin porodu i i wszystko to z czym by sie chciala z nami podzielić[emoji4] poprzez edycje posta dodawalybysmy info o przyszlych wizytach, co zostało ustalone na tych wizytach, jakie leki itp (taki maly dziennik ciązy).
Nawet jezeli bedzie tam 30-40 mamusiek to i tak szybko bedzie mozna znalezc konkretną dziewczyne.

Oczywiscie w pierwszym poscie by było info z linkiem, ze dyskusja toczy sie na innym wątku, a tu są same suche informacje bez komentowania.

Dobry pomysł czy to pierwszy objaw ciązowego kalafiora w miejscu mozgu i za bardzo wymyslam? [emoji28]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry