reklama

Czerwcowe mamy 2021

reklama
Witam nowe mamusie😊

U mnie bezsenne noce, nie spałam do 3, potem 6.30 pobudka żeby dzieci do szkoły wyprawić i poszłam jeszcze trochę dospać. Kurcze non stop muszę coś pić bo mam Saharę w ustach😬
Laski które były na wizytach jak to teraz jest czy wizyta jest w maseczce czy można zdjąć? U mnie czerwona strefa i tak się właśnie zastanawiam jak to jest.
Zawsze w maseczce.

Ja dziewczyny wstalam, mdli mnie wiec mowie zjem cos, pije sobie activie z otrębami. Macie tez uczucie takiego ciężkiego żołądka?
Muszę się zebrać zeby posprzątać łazienkę bo juz serio wstyd bo z tydzien jej nie mylam 🙈
Oj tak. Czuje jakbym była objedzona a prawie nic nie jadłam bo mdli 😞 i w ogóle czuje się już ogromna a jak staje na wagę to jest cały czas taka sama 😅

cześć, mogę nieśmiało się przywitac. o ciąży wiem od 10 października ale cały czas czekam na wizytę potwierdzającą która ma być 26.10. Krótko o mnie: mam 33 lata, dwójkę dzieci 7 i 4 lata to maja 6 ciąża i od początku na lekach luteina, duphaston i neoparin 60mg. Termin z OM mam na 21 czerwca :)
Witamy Cię serdecznie 🙂 rozgosc się 😉 trzymam kciuki, że tym razem będzie wszystko dobrze 😘
To Twoja pierwsza ciąża z lekami? Mam podobny zestaw, neoparin i luteina 🙂

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry